RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 31. oktoober 2011

Uue teooria kohaselt on mustad saamatumad, sest kardavad pedeks sõimamist

Võrdsuse dogmaatikud on välja käinud uue põhjuse miks olenemata asukohamaast näitab nn mustanahaliste kogukond alati halvemaid õpitulemusi võrreldes teiste etniliste gruppidega.
Uue vabanduse järgi kukuvad mustanahalised koolilapsed eksamitel läbi kultuurilise väärarvamuse tõttu, mille järgi on õppeedukus märk homoseksuaalsusest.
Jamaica õpetajate assotsiatsiooni juht Adolph Cameron ütles, et paljud poisid õpivad halvasti, sest kardavad, et kui nad näivad õpihimulised, vähendab see nende mehelikkust.
USAs, Inglismaal, Austraalias, Saksamaal, Brasiilias ja näiteks ka Aafrika mandril on nn mustanahalised kõige halvimate õpitulemustega etniline grupp.
Hiljutine raport USA Nebraska osariigi õpilaste õpitulemuste kohta ütleb, et kuigi keskmised õpitulemused näiteks kirjanduses paranevad, on need murelikuks tegevad matemaatika alal. Matemaatika teatavasti on innovatiivsete tehnoloogiate loomise alustalaks.
Raporti kohaselt suutis aasta jooksul vaid 19% nn afroameeriklastest täita või ületada matemaatikas miinimumiks seatud standardi ja latiionod 29% puhul. Valgetest lastest suutsid miinimumnõuded matemaatikas täita 69%. Test tehti 11. klassis õppivate õpilaste seas.
Murelikuks muudab see mitmeid uurijaid, sest valgete arv väheneb kiiresti, kuid arenenud majandus eeldab teatavasti teatud hulka kvaliteetset inimmassi, mis oleks võimeline looma ja hallata keerukaid tehnoloogiaid ja varustada tehased vajaliku hulga tööjõuga.
Ebakvaliteetsete inimeste(vähe suutlike, väheste oskustega)imbumine ühiskonda on kui vähkkasvaja, mis kindlalt tipneb allakäiguga. Antud juhul majandusliku ja kultuurilise suitsiidiga.
Enam kui saja aasta jooksul on kõik läbiviidud intelligentsusuuringud ning õpivõimekustestid näidanud nn musta rassi puhul madalamaid tulemusi võrreldes teiste rassidega ja seda olenemata sellest, kas test viiakse läbi Aafrikas, Jamaica saarel, Ameerikas, Aasias või mujal. See on julgemate antropoloogide sõnul ka põhjuseks miks me ei näe vaatamata musta rassi suurusele kerkimas nende loodud heaoluühiskondi rääkimata aastatuhandete möödmisest.
See on fakt, mida ei muuda olematuks paarikümne protsendi võimekus läbida matemaatika teste ega saa põhjendada vaid idividuaalsusega nagu ka mitte kartusega saada pede tiitel.
Uue väljakäidud vabanduse järgi  ei suutvat siis must rass, millesse kuulujate arvukus ületab tunduvalt europiidsesse rassi kuulujate arvu,  luua ühtegi kõrgtsivilisatsiooni, sest kõik nende liikmed kardavad edukuse puhul geiks tituleerimist.
Allikad: Fox 42 (Omaha), 20. oktoober, 2011, Delfi ja NSB
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP