RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 3. november 2011

FBI: USA armee kubiseb gängsteritest

postitas mauri ja-jumal-andestab-teie-patud-oo-ristisõdalased osak. 
sõda Tundmatu Sõdur kirjutab: "FBI raporteerib, et USAs on 1,4 miljonit gängiliiget, 40% rohkem kui 2009 aastal ning paljud on pääsenud sõjaväkke. Raport räägib, et sõjaväes on nähtud rohkem kui 53 erineva gängi liikmeid 100st eri regioonist ning gängidest on teatatud kõikides väeliikides nii kodu kui välismaal.
Läbi lähetuste laiendavad gängsterid oma kultuuri ja tegevust nii USAs kui ka kogu maailmas ning vähendavad sellega õiguskaitsjate võimekust kuritegevusega võitlemisel. Samuti on sõjaväelise väljaõppega pätid uus ja unikaalne oht korrakaitsjatele nii relva ja taktikateadmiste poolest kui ka võimekusega eelmainitud oskuseid teistele gängiliikmetele õpetada. Raport toob esile, et kuigi gängstereid on registreeritud kõikides väeliikides, on pätid põhiliselt kontsentreerunud maaväkke ja Rahvuskaarti.
Paljude tänavagängide liikmed liituvad sõjaväega gängielust pääsemiseks või alternatiivina vanglakaristusele aga kohates armees teisi gängstereid, taasühinevad gängiga. Teised jälle lähevad nimelt armeesse, et laiendada gängi mõjusfääri ning tegeleda relva ja narkoäriga. Samuti saadavad paljud gängid oma noorliikmeid, kes on veel krim karistamata sõjaväkke, et nood pääseksid ligi relvadele ja lahingväljaõppele.
Erinevuse rikastavast toimest räägib Businessinsider mille lõpus on ka link lohemaopikkusele raportile FBI kodulehel. The FBI Announces Gangs Have Infiltrated Every Branch Of The Military"

Allikas: http://minut.ee/
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP