RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 9. november 2011

Finantseeritud hullud

Euroliidu nõudel loodud ja erapoolikut maailmavaadet esindav võrdõiguslikkuse voliniku büroo alustab taas oma geikampaanat. Seekordki proovitakse jätta geinduse propageerimse ja neile lisaõiguste andmise vastaseid kui automaatselt foobia all kannatavaid ja sallimatuid inimesi. Mõnede poolt finantseeritud hulludeks nimetatud geiaktivistid, kes tihti ühed ja samad kommentaariumites ahelkirjutajad, kasutavad ka tänavu ELi poolt multikulti programmideks ja sotsiaalministeeriumi poolt antavat raha. Viimane jagab seda ELi nõudel. Võrdõiguslikkuse volinik on aga kõneainet andnud veelgi, kui süüdistas Saaremaa jooksuvõistluse korraldajaid rassismis, sest need ei aksepteerinud kahtlast Aafrikast saabunud registreerimiskirja ning sellega, et süüdistab kirikuid diskrimineerivas käitumises. Kirikud on geiarmastust propageerival bürool jalus, sest need on veel ainsad institutsioonid, mis pühenduvad jätkusuutlikule ema ja isa peremudelile, mis on kristliku usuga vastavuses.
Selline voliniku sekkumine on ära tüüdanud paljud ja sealhulgas Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Saarte praostkonna praosti Veiko Vihuri, kes nõuab sotsiaalministeeriumi all tegutseva võrdõiguslikkuse voliniku Mari-Liis Sepperi ametist lahkumist.
“Võttes arvesse soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku Mari-Liis Sepperi hiljutist sekkumist Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku siseasjadesse seoses endise vaimuliku väidetava diskrimineerimisega seksuaalse orientatsiooni põhjal ja äsjast väidetavat rassilise diskrimineerimise juhtumit seoses Saaremaa jooksuvõistlusega tuleb tõdeda, et Eesti Vabariigis on välja kujunemas kafkalik, autoritaarsele režiimile omane asjadekorraldus, kus rikutakse usulistele ühendustele seadusega tagatud autonoomiat ning tavakodanikke hirmutatakse erinevate diskrimineerimissüüdistuste ja -menetlustega,” vahendas ERR.
“Tuleb tõdeda, et oma panuse hirmu ja süü õhkkonna kujundamisse on andnud ka sotsiaalministeeriumi toetatud kampaania “Erinevus rikastab”, mis tegeleb traditsioonilisi väärtushinnanguid järgivate kodanike halvustamise ja sildistamisega “foobideks” lausa riiklikul tasemel ja maksumaksja raha eest,” ütles Praost.
“Oma volitusi kuritarvitav ja kodanikke alandav võrdõiguslikkuse volinik Mari-Liis Sepper ei saa ametis jätkata, samuti peab riik lõpetama teatud kampaaniate toetamise kaudu oma kodanike halvustamise,” kirjutas ta.
Praegusel üha küsitavamaks muutuvas majanduskeskonnas ja sotsiaalsete probleemide taustal küsib üha rohkem inimesi sellise rahakulutuse mõtekuse kohta. Andku see raha kasvõi näiteks “Kodutundele”, saab mõni normaalne omal kodu korda.
Foto: Tairo Lutter
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP