RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 3. detsember 2011

Kapitalistlik-sotslik-liberliku "heaolupõrgu" lõpp on käes


Röövkapitalismil (või ka hellitavalt turumajandusel) baseeruv ühiskonna toimimise mudel on näidanud oma lõplikku ebaefektiivsust. Utoopiate ehitamise aeg on läbi. Nüüd on aeg muuta kogu ühiskonna ja majanduse toimimise printsiipe efektiivseteks ja laiade rahvahulkade huvisid teenivaiks. Vastasel juhul on tulemuseks kaos ja suure tõenäosusega ka III Maailmasõda, mis võib lõpetada inimelu maal. 

Kapitalistlik-sotsialistlik-liberlik (erinevused tänapäeva poliitikas on sisuliselt tühi retoorika) käsitlus võrdsusest ja hoolimisest on sisuliselt utoopia. Inimesed ei ole kunagi võrdsed. Juba sündides on nad erinevad. Seadused on need, mis peaksid kehtima võrdselt kõigile. Paraku me näeme, et sageli see nii ei ole.

Inimestel meeldib lihtsalt ja võimalikult kergelt elada. Seda teades ongi sotsid aga ka liberid mitmel pool maailmas muutnud valijaskonna sotsiaaltoetustega endast sõltuvaiks. Nii nad ostavad omale hääli, et siis riigipiruka otsas takistamatult parasiteerida ja järjest utoopilisemaid, võikamaid ja ühiskonda zombistavamaid seadusi välja mõtelda. Lõpuks jääb valijaskonnast järgi vaid zombilik tarbija, kes on lisaks vagur pangaori ja juurtetu multikulturist. Aga mis on multikulturism? See on piltlikult üleeuroopalise või parem üleilmse rahvaste ja kultuuride "rosolje" keetmine. Aga mis kultuur see enam on? Kui sellise multikultuursuse juures ilmas ringi reisida, siis ei saa kusagil aimu kohalike kultuuride omanäolisusest ja rikkusest. See on piltlikult see, et kogu maailmas on McDonaldsi söögikohad, Hiltoni hotellid jms. "mainstream tarbekaubad", mille külastajateks on rahvaste ja seksuaalvähemuste "rosolje".
Euroopa sotsialim: multikultistatud rotikarjaga kuristikku...
Nüüd küsimus - kellele selline multikultuurne "rikkus" kasulik on? Esiteks kindlastu mitte Eesti sugustele väikerahvaga riikidele. Miks peaksid üldse Eestis olevad suurrahva (meist suuremate rahvaste) esindajad saama viljeleda siin oma kultuuri ja veel riigi toetustega? Kas nemad on väljasuremas? Ei ole ju! Seetõttu pole multikultuursus ja säärane sõge sallimine Eesti rahvusriigi huvides. Seda kohe kindlasti mitte! See on kasulik nagu vihjatud sai üleilmsetele korporatsioonidele, ärimeestele ja poliitikutele. Poliitikud käsikäes suurärimeeste-korporantidega muudavad kõik rahvad ja riigid ühetaolisteks "hallideks massideks", uinutavad rahva igasuguse ajalootaju, tõeteadmise, isiklikud arvamused, seisukohad, eetika, moraali, rahvusteadvuse jne. Asemele pakutakse kindlalt kontrollitud ja ametlikult lubatud pseudovabaduse raames erinevaid väljundeid. Sinna hulka kuuluvad ka igasugu nn võrdsuse, vähemuste, perversse ja hinge laostava kunsti viljelemise lubamine. Nii muudabki "eliit" rahva pseudovabaduse käes rügavaks lambakarjaks, kes ei tea tegelikust vabadusest midagi. "Eliit" ehk poliitikud-ärituusad vaatab seda haiget massi ja naerab peenikest naeru. Lambakari käib valimas, hõiskab valimisvõitude korral "vastaste" üle, naudib "vabadust" jne. - tegelikult ei muuda see midagi, rahvas on see, kes käib neile ette seatud teed mõõda ja iga muu suund on neile ette välistatud. Kes "valet" suunda julgeb minna, sildistatakse automaatselt kõige räigemate süüditustega ja muutub heal juhul paariaks. Tuleb minna peavooluga kaasa.
Aga kuhu see peaovool meid viib? Avage silmad ja vaadake ette poole. See on põrgu! Seal keeb valdav enamus orjuse ja vaesuse katlas ja privileegitud vähemus maitsestab oma äranägemisel seda suppi ja laseb sel hea maitsta ja nuumab end üha enam...
Õnneks on hakanud säärases suunas aretatud läänemaailma majanduspoliitika kõikuma. Koos sellega ärkab ehk taas inimestes reaalsustaju ja nad võtavad ohjad enda kätte. Rahva esmavajadused ja tervise edendamine tuleb võtta riigi pädevusse ja vabastada need sektorid igasugusest kasumit jahtivatest röövkapitalistidest. See olgu esmane samm tervema ja normaalsema ühiskonna poole. Loodame, et prioriteedis loksuvad taas paika!
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 3. detsember 2011, kell 17:51  

Muidu hea artikkel, aga kapitalismist ja turumajandusest on asi väga kaugel. Kapitalistlik mudel saab eksisteerida ainult siis, kui puudub keskpank ja inimesed loovad väärtustest ise raha (nt. kulla- ja hõbedasertifikaat) ning (vaba)turumajandusest saab ka alles siis rääkida, kui riik lõpetab inimeste äritegevusse oma nina toppimise ja selle maksustamise.

Praegu on meil 100% plaanimajanduslik ja sotsialistlik ühiskond, mis tuleb laiaks litsuda ja panna käiku kapitalism ja vabaturumajandus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP