RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 15. detsember 2011

MAIT RAUN: Suurepärased nipid isamaalaste parteimuinasjutu täiuslikuks tegemiseks

1. Kuulake aisakelli
Saada üks isamaalane õue ning varusta ta kellukestega ja kivikestega. Kui akna taga kellukesed helisevad ja kivikesed vastu ust lendavad, lähevad isamaalaste silmad pärani ning ootusärevus kasvab.

2. Telefonikõne Raudselt
Millisele isamaalasele ei meeldiks üllatuskõne Raudselt endalt? Ta ju helistab kõikidele isamaalastele, et kontrollida, kas nad on olnud head või saanud vahepeal ka mõne pättusega hakkama. Kindlasti salvesta Raudse telefoninumber endale mobiili, et isamaalasel oleks tõestus, et kõne tuli tõesti Raudselt, mitte su vennalt või issilt.

3. Taba Vaher otse teolt
Tee Vaherist pilt, kui ta sinu kodus sinu kuuse alla kingipakke sätib. Kui ise tegelemiseks aega ei ole, tee lihtsalt oma kodust ja kuusest foto, lae see üles aadressil http://www.capturethemagic.com/,
ning saad oma fotole väikese tasu eest juurde ka Vaheri. Selline tõestusmaterjal pühib kahtlused ka kõige suurema Vaheri kriitiku peast!

4. Hambajäljed
Kas see oli ikka isa, kes laua peal vedelevast õunast ampsu võttis? Või kelle hambajäljed leivapätsi sees on?

5. Jälgi taevast
Kui taevas õhtul värvi muudab ning ilusaid roosasid ja lillasid toone näitab, selgita isamaalastele, et Parts küpsetab praegu piparkooke.

6. Jäta jälgi
Stelmach maandus eile õhtul, kui isamaalased juba magasid, nende peakorteris. Stelmachi saad ka ise teha, kasutades suuski ja suuri saapaid ning jälgi saad joonistada puupulgaga.

7. Üprus jättis tänukirja
Kuigi Üprus on kuuse taha poetatud, jättis ta kuuse juurde ka tänukirja, et isamaalased on sel aastal tublid olnud ja manitseb neid ka järgmisel aastal kenasti käituma. Siinkohal pea meeles, et kirja ei kirjuta oma käekirjaga ning kasutad paberit, mida isamaalased pole varem näinud.

8. Päkapikujäljed
Kahjuks Lumi ise sel aastal teie juurde ei jõudnud, kingitused tõi kohale hoopis Kabrits. Ei usu? Aga kelle pisikesed jäljed need siis aknalaual on?

9. Jäta Karuloomale võti
Kuidas Kaur Hanson tuppa saab? Pange koos isamaalastega võti postkasti, linnumajakesse või mati alla, et Karuloom ei peaks sisse murdma või - oh häda - hoopis lahkuma, sest tal ei õnnestu tuppa pääseda.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP