RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. detsember 2011

MATTI ILVES: ESIMENE TÕHUS SAMM A.B.RREIVIK´I VABASTAMISEKS

"Norra massimõrvar Anders Behring Breivik ei ole kriminaalõiguslikult oma tegude eest vastutav, leidis kohus, mille hinnangul oli Breivik psüühiliselt haige, kui tappis 77 inimest Oslos ja Utøya saarel. Otsus põhineb kahe psühhiaatri raportil, mis anti teisipäeva hommikul kohtule üle.
Süüdimatuks tunnistamine tähendab praktikas seda, et Breiviki ei mõisteta vangi, vaid saadetakse psühhiaatriahaiglasse sundravile", vahendab YLE Uutiset.
Vabamüürlane Breivik (selle looga saate tutvuda SIIN) olvat vendade poolt heidetud organisatsioonist välja, mina aga seda ei usu ja seda on ka võimatu kontrollida, sest selle salaorganisetiooni liikmete nimekirjad ei ole avalikud.
Massoonidel on kindlaks tavaks alati aidata omasid ja mitte jätta neid hätta. Seda tehakse ka siis, kui selleks tuleb seadusi rikkuda. Breivikil tuleb siiski 3...6 aastat viibida psühhiaatriahaiglas, sest iga kolme aasta tagant korraldatakse uus kohtuekspertiis tema tervisliku seisukorra hindamiseks. Aga ta ei pea muretsema, vabanedes leitakse talle elukoht väljaspool Norrat ja ka korralik hüvitis "kannatuste" eest on ilmselt garanteeritud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP