RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. detsember 2011

MATTI ILVES: EUROORA LIIDUST ON OODATA UUT DIREKTIIVI

Oleme harjunud juba sellega, et Euroopa Liidu mõni seadus ja regulatsioon annavad silmad ette lolluses isegi Nõukogude Liidule. Üldteada on regulatsioon banaani-kurgi kõvruse kohta ja see pole sugugi nali.
Nüüd aga on minuni jõudnud kuuldused, et Euroopa Komisjon valmistab ette täiesti ehtsas liberaaldemokraatia stiilis direktiivi, mis keelustaks osariikides ära vana ühiskonna selliste iganenud mõistete nagu isa ja ema kasutamise.
Selline radikaalne samm võetakse muidugi ette euroühiskonna täieliku võrdsuse saavutamiseks ja igasuguse diskrimineerimise vältimiseks. Sest ei saa ju samasooliste "abielupaaride" lapsendatud lapsed (tänapäeval on ka muid meditsiinilisi lapsehankimise võimalusi nendel värdpaaridel, kus üks kooselu partner saab pidada ennast lapse bioloogiliseks vanemaks) kasutada sõnu ema ja isa. Nende huvidest lähtudes peavadki juba lähitulevikus kõik inimesed kasutama ainult mõisteteid vanem-vanemad. Muidugi kaovad ka emade- ja isadepäeva tähistamise ebasobilikud traditsioonid ja asendatakse need ühtse vanematepäeva pühitsemisega.
"Tore" on ikka elu siin Euroopa Liidus!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP