RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. detsember 2011

MEIE KIRIK: KULTUURILINE MARKSISM OHUSTAB RAHVAID JA KIRIKUID

Meie Kirik

"Meil ei ole ei õpetuse ega usutalituste osas heaks kiidetud mitte ühtki asja, mis oleks vastuolus pühakirja või katoolse kristliku kirikuga."
(Augsburgi Usutunnistus)

UUDIS: Tuntud Brasiilia vaimulik: kultuuriline marksism ohustab rahvaid ja kirikut
Autor: uudistetoimetus
neljapäev, 29 detsember 2011
Tuntud Brasiilia katoliku preestri isa Paulo Azevedo hinnangul ei ole marksistid pärast Nõukogude Liidu kokkuvarisemist kuhugi kadunud, nad on vaid muutunud, ohustades endiselt erinevatel tasanditel paljusid rahvaid, vahendab veebileht LifeSiteNews.com.
„Nad tahavad kontrollida kõike, mis loob kultuuri. Seega on ennekõike oluline Kirik. Kuid samuti ülikoolid ja koolid, ajalehed, meedia jne. Ja loomulikult nad on selles lahingus peal, nende käes on nüüd kõik,“ kõneleb isa Paulo Azevedo.
Vaimuliku arvates ei lähtu kultuuriline marksism mitte ainult Marxi, vaid ka Nietzsche ja Freudi ideedest. Kultuurimarksistide eesmärk ei ole midagi vähemat kui lääne tsivilisatsiooni hävitamine kuni selle juurteni. Sellest hävingust peab sündima nende utoopia. Üks institutsioon, mis on teiste seas marksistide rünnaku alla sattunud, on perekond.
„Nad arvavad, et perekond tähendab rõhumist, nii et kui teil on perekond, tähendab see, et seal on mees, mees aga rõhub naist ja rõhub lapsi, kuna ta surub ennast neile peale,“ märgib Azevedo. „Nii et kui teil on traditsiooniline perekond, siis on seal mees kui valitseja perekonna üle, ja nad [kultuurimarksistid] arvavad, et see tuleb purustada ning et võrdse ühiskonna saavutamiseks peavad inimesed üles kasvama teistsuguses keskkonnas.“
Brasiilias kui maailma suurima katoliikliku elanikkonnaga riigis on marksistid sihikule võtnud Kiriku. Suur hulk piiskoppe ja preestreid on omaks võtnud nn vabastusteoloogia, mis Kristuse järgimise asemel järgib marksistlikke õpetusi. Isa Paulo Azevedo hinnangul üritavad marksistid Kirikusse sisse imbuda ja usuliste terminite varjus ristiusku seestpoolt muuta.
Azevedo hoiatab, et marksistid kasutavad kristlikke mõisteid, kuid annavad neile hoopis teise sisu. Vaimulik toob näiteks mõiste „Jumala riik“, mis kristlaste jaoks tähendab taevast riiki.
„Nad hakkavad rääkima sellest, et me töötame siin Jumala riigi heaks ja me tahame seda riiki tuua sellesse maailma. Nii et tegelikult on see, millest nad räägivad, sotsialistlik ühiskond, millest nad unistavad, utoopia, mis nende arvates tuleb, on Jumala riik,“ selgitab Azevedo.
„Nad kasutavad samu sõnu. Need kõlavad pisut nagu katoliiklikult, pisut nagu kristlikult, kuid samas võib aru saada, et neis on midagi võõrastavat, sest midagi nagu puuduks, ja mis puudub, on kõik see, mis on seotud transendentaalsega, taevaga, surmajärgse eluga. Kõik, mida nad teevad, on [mõeldud] ellu viimiseks siin maa peal.“
„Me oleme tõesti silmitsi koletisega, mis hävitab kõike, mida me kalliks peame, kõike, mida peame väärtuslikuks ja pühaks,“ hoiatab vaimulik viimaks.
Isa Paulo Azevedo on Brasiilias tuntud kui katoliku usu kindel kaitsja ja selgete seisukohtade esitaja. Tal on oma telesaade ja ajaveeb.
Loe lähemalt ja vaata videot siit.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/
_______________________
Lugege lisaks ka SIIT 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP