RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 3. detsember 2011

Paadipõgenikud ohverdasid 12 kaasreisijat merejumalale

postitas mauri hello-europe osak. 16:00 2. detsember, 2011
kiiluvees Tundmatu Sõdur kirjutab: "Viis inimest Itaalias on arreteeritud mõrvakahtlusega peale seda kui nad viskasid rohkem kui tosinajagu illegaalseid immigrante merre, et "voodoo rituaaliga" tormist merd rahustada. Ellujäänud kirjeldasid politseile kuidas arenesid sündmused peale mootoririket 400 inimesega koormatud paadis. Nigeerlasest kapten valis ohvreid rahvuse ja riikliku päritolu alusel välja. Seejärel sooritasid naised maagilise voodoo tantsu ning siis visati ohvrid merre, et rahustada merd ja vaigistada saatanat.
Sellegipoolest tuli saata hädakutsung ning kohalesaabunud Itaalia rannakaitse eskortis paadi Lampedusale. Saarel avastati laeva trümmist veel 25 vingumürgitusse surnut ning uurimine tuvastas 5 kurjategijat, kel oli vahepeal lubatud humanitaarkaalutlustel Lampedusalt lahkuda. Nüüdseks on kõik 5 peale põhjalikke otsinguid lõuna Itaalias kinni püütud ning uurimistjuhtinud Itaalia prokurör Ignazio Fonzo andis ajakirjandusele sündmustest ülevaate.
Pikemalt saab Euroopale vajalike kõrgelt kvalifiseeritud merendusspetside saabumisega seotud asjaoludest lugeda Daily Mail,i vahendusel. People traffickers 'flung 12 human sacrifices from Italy-bound boat in voodoo ritual to calm stormy seas'"

Allikas:http://minut.ee/ 
_____________________
See on lugu meie tulevastest kaasmaalastest Euroopa Liidus. Tere tulemast!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP