RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 16. detsember 2011

VABAMÕTLEJA: Post-demokraatlik ühiskond läheneb iga tunniga

Autor: David Icke
Me oleme tunnistajaks inimajaloo kõige suuremale raha- ja poliitilise võimu kaaperdamisele inimeste käest väikesele pankuritest grupile. Kõik sai alguse 2008. aasta septembrikuus illuminaatide korraldatud pangandussüsteemi kollapsiga. Panganduskriisist sai üleüldine võimukriis, kui valitsused päästsid pangad, tänu millele vajuti ka ise sügavale võla-sohu.
Mängu tuli illuminaatide loodud-kontrollitud IMF ja Euroopa Keskpank, et „aidata välja“ riikide valitsused. Sellega aga kaasnesid populatsioonile kokkuhoiu-poliitika pealesurumine, riikide vara maha müümine illuminaatide korporatsioonidele kuntslikult alandatud väärtusega ning nüüd juba peetakse nõu, kuidas pankuritest saaksid väidetavalt „demokraatlike“ ühiskondade mitte-valitud juhid. (Siinkohal tuletame meelde Rothschildide rolli Waterloo lahingu järgses Suurbritannias – Vabamotl.)
Riigipööre on ainuke sõna, millega seda saaks kirjeldada – ebaseaduslik riigikorra muutmine; võimu kaaperdamine.
Kurjategija nimega Jose Manuel Barroso (Euroopa Komisjoni president), jälgis Euroopa riikide majanduse hääbumist. Tema praegune seisukoht on, et ainuke võimalus kriisiga „võidelda“, on luues massiivselt tsentraliseeritud superriik – see oligi „Euroopa projekti“ eesmärk juba esimesest päevast. Jean Monnet, Rothschildide ettur ja Euroopa Liidu üks rajajatest, kirjutas 30. aprillil 1952. oma sõbrale kirja:
Euroopa riigid tuleb juhtida ilma kodanike taipamiseta toimuvast superriigi rüppe. See on võimalik saavutada etappidega, millest kõik on varjatud majanduse edendamise maski taha, aga mis lõpuks ja pöördumatult viivad föderatsioonini.
See on täpselt, mis on siiani toimunud ja toimub ka praegu.
Allikas:
http://www.davidicke.com/headlines
Allikas: http://www.vabamotleja.info/
______________________
Illuminaadid: Kõik illuminaadid on vabamüürlased, aga vaid vähesed vabamüürlased on illuminaadid.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP