RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. jaanuar 2012

EESTI NOKIA ON LEITUD!

LUGUPEETUD KURJATEGIJA!
Kas oleksid nõus kasutama meie suurepärast, innovatiivset ja kogu maailmas ainulaadset vanglateenust Sulle sobival aastaajal ning vanglateenuse kasutamise lähtekuupäeval? Meil on alati kõige leebemad karistused ja kurjategijaile parimad elutingimused! Saad ise valida, millises karistuskuurordis oma aja mööda saadad!
Kui nõustud meie poolt läbiviidud ausa ja õiglase kohtumenetlusega, siis on kogu karistusaja jooksul Sinu kasutada vähemalt 2 spaad koos massaažiteenusega, mitmed jõusaalid ning spordiväljakud, lasketiir tulevikus vajaminevate oskuste lihvimiseks ning boonusena 24 h ööpäevas töötav baar mittealkohoolsete jookide ning mitteprostitutsiooniliste kalduvustega libudega. Alkoholi võid ise kaasa võtta, kuid seda võib Sinu nimele baari saata ka Sinu sponsor – joogid saad baarist kätte ainult Sina!
Meie suurepärane vanglateenus pakub mitmesuguseid, ka mitmetoalisi, hubaseid konge, siit leiad nii ühese ühikat meenutava, minimalistlikus stiilis sisustatud kongi, kuid vastavalt Sinu soovile võime Sulle eraldada ka kuni 5-toalise kongiboksi, mis sisaldab ka sauna ja mullivanni.
Kui aga oled kuldsete kätega mõrvar-meistermees või sadist-osavnäpp, siis võid oma kongi ka ise ümber disainida, milleks eraldatakse Sinule sobiv summa raha ning tasustatakse ka Sinu töötunnid. Igal aastal toimub meil ka kauinema kongi konkurss, mille patrooniks on loomulikult Evelin Ilves isiklikult. Kauneima kongi preemia on 60 000€ - kui osutud õnnelikuks võitjaks ning sisustad endale imekena barokse pihkupeksmise pesa või vastavalt profiilile eriti kõrgtehnoloogiliselt ja silmipaitavalt sisustatud piinakambri, siis kantakse kogu preemia Sinu vabanemise päeval Su pangakontole. Preemia on tulumaksuvaba.
Kasuta meie vanglateenust, sest siis võid kindel olla, et pärast ennetähtaegset vabastamist ei ole sul piinavalt valus asjatult kaotatud kuude ega nädalate pärast, sest oled meil kindlasti oma oskusi kenasti ja järjekindlalt lihvinud ning võid otsekohe uut ja vägevalt verist karjääri alustada.
Eriti oodatud on meile sarimõrvarid ja –vägistajad; pedofiilid; sadistlikud piinajad ja lennuka fantaasiaga tapjad; terroristid; eraldi ala on reserveeritud zoofiilidele, kannibalidele ja nekrofiilidele – viimased saavad oma pingeid maandada värskelt mõrtsukate ja sadistide blokist toodud laipadel, kelle surmahetkest pole vanglaameti poolt väljastatud sertifikaadi alusel möödas veel poolt tundigi!
TULE JA TEE KURJA EESTIS!
KANNA KARISTUS EESTIS JA SA EI KAHETSE!
TALENDID KOJU!!!
Aldo Roomere

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP