RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. jaanuar 2012

MATTI ILVES: KAITEPOLITSEI AMETNIK PÕDER ON SEOTUD KA VENE MAFFIAGA JA KAPO USALDUSVÄÄRSUSEST ÜLDSE

DELFI teatab 21.dets.2011: "Üleeile kinni peetud kaitsepolitsei sisekontrolli töötaja Indrek Põder jääb tänase Harju maakohtu otsuse kohaselt kuni kuueks kuuks vahi alla süüdistatuna altkäemaksu võtmises.
Samuti jääb vangikongi talle altkäemaksu pakkunud isik, kelle nimi pole teada. Samas kriminaalasjas esitati ametisaladuse lekitamise kahtlustus politsei- ja piirivalveameti sisekontrolli juhile Meelis Tanielile, kes lahkus juhtunu tõttu vabatahtlikult ametist, ent keda kinni ei peetud."
31.12.2011 kirjutab "Postimees": "Eelmisel nädalal Põdra kriminaalasja raames 48 tunniks kinni peetud Ats Pärnaste (35) kriminaalne register on tavakodaniku jaoks ehmatav – ta on kohtulikult viiel korral karistatud."

See KaPo kõrge ametnik on seotud ka Venemaa maffiaga, millest meile pole üldse teatatud. Usutakse, et Põdral on olnud mitmeid kohtumisi sel suvel Vjatšeslav Shestakoviga, olulise tähtsusega liikmega vene allilmas. Samuti Põder on külastanud Shestakovi ja koos Nikolai Holopoviga ning selle parem käe Oleg Lvoviga ühte kuritegeliku allilma liidrit Korejets´it.
Ei ole teada täpselt, mida arutati, kuid usutakse, et Põdrale pakuti võimalust alustada kriminaaltulu kontrollimist liikumisel Venemaalt läbi Balti riikide. Lisaks sellele on vene maffial huvid mängus ka seoses Šotsi taliolümpiaga. Allikas: http://mafiatoday.com/general-breaking-news/detained-security-police-officer-may-have-had-links-with-russian-mafia/

Kaitsepolitsei on selle suure skandaaliga kaotanud usaldusväärsust. Aga seda ei olnud juba ka varem, võttis ju selle kunagine juht Jüri Pihl sinna tööle terve rea endisi KGB-lasi. Tiit Madisson kirjutab raamatus "Riigipööraja märkmik": "Eesti riikliku suveräänsust kaitsvas salapolitses töötasid 1996.aastal järgmised KGB töötajad: Vladimir Veitman, Valeri Titov, Uno Puusepp, Aleksander Repkin, Tatjana Valtbach, Aleksei Posledov, Vladislav Preitlov jt." Neid töötab ilmselt seal ka praegu.
Teada on, et KGB töötajad on seotud eluaegse vandega ja tegutsevad organite heaks elu lõpuni, nüüd siis FSB huvides. Kunagi, Jeltsini ajal, nägin vene televisioonist võigast filmi mida demonstreeriti kõigile KGB teenistusse astujatele. Näidati, kuidas põletati ahjus elusalt organdid reetnud inimest. Nii, et KGB-lased ei ole seotud ainult vandetõotusega vaid ka surmahirmuga. Nüüd saavad vaid lihtsameelsed uskuda, et KaPo KGB-lased töötavad vaid Eesti huvisid silmas pidades.
KaPo suurim "läbikukkumine" oli nn. pronksiöö mässu toimimise lubamine, nii kui hiljem selgus tuli see kasuks meie võimureile vastava seadustpaketi läbisurumisel ja rahvale selgitamisel. See piirab tunduvalt kodanike demokraatlike vabadusi. Kaitsepolitsei, kutsutakse ka meelsuspolitseiks, jälitab ka eestimeelseid iseseisvuse eest võitlevaid organisatsioone ja erakondi oma agetide ning salajaste kaastööliste abil ning tihti suudab halvata ka nende tegevust, kutsudes neid oma igaaastates avaldatud raportites äärmusparempoolsteks. Seega, see politsei pole kunagi tegutsenud Eesti riigi ja eestlaste huvidest lähtudes.

Fotol on Indrek Põdra kinnistu, mida on tublisti arendatud ja kus on ka tihit nähtud Venemaa numbrimärkidega autosid parkimas.

1 kommentaari:

Anonüümne 12. jaanuar 2012, kell 13:48  

Hea teada.r



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP