RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. jaanuar 2012

Põliselanikud võõramaalastest võimurite kannul

Prantsusmaa juudi päritolu president N. Sarkozy peab kõvasti pingutama, kui soovib presidendivalimiste esimesest ringist edasi saada. Küsitlused näitavad, et senisele marksistliku ja liberaalse poliitika sigrimigrile vastuseisev ning äärmuslikuks tembeldatud Marine Le Pen on vahet Sarkozy-ga tublisti vähendanud.
Toetus Le Pen-ile on hetke seisuga tõusnud 21% juurde, mis annab talle juba võimaluse kujuneda suureks ohuks Sarkozyle, kellest paljudel villand on. Küsitlustulemusi juhib sotsialist Francois Hollande 27% punktiga, kellele järgneb Sarkozy 23% punktiga.
Suurimaks rivaaliks Sarkozy-le pidi algselt kujunema eelduste kohaselt teine juudi rahvusest poliitik, vasakpoolsete esindaja ja endine IMF-i pealik D. Strauss-Kahn, kes aga seksiskandaali tõttu oma maine ruineeris.
Hiljutine küsitlusuuring aga kinnitas, et Le Pen avaldab suurenevat survet riigipeale ja võib korduda 2002. aasta üllatus, kui Marine Le Pen-i isa, natsiks tembeldatud Jean-Marie Le Pen,  koksis kõrvale peavoolu poliitiku, sotsialist Lionel Jospini.
See sündmus tõi tänavatele sada tuhat kommunisti, kelle valijaskond oma hävingu vältimiseks asus konservatiivse poliitiku, hiljem altkäemaksu skandaalis ujunud Jacques Chirac-i poolele, kes valimised lõpuks võitis.
Peavoolumeedia jätkab oma hirmulugudega “paremäärmuslastest,” kelle võimule saamist nende arvates vätida tuleks ja proovib teha kõik, et Le Peni mainet edaspidi aga kahjustada.
Kasutatud allikas: http://uk.news.yahoo.com/
Fotol: Marine Le Pen
Allikas:  http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP