RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 30. jaanuar 2012

Veel üks muinasjutt leiab lõpu

2011. aastal imeeuroga liitudes kinnitati tavalisele paremast elust unistavale rahvaliikmele, et euro hindu ei tõsta. Seda kinnitatakse sama kliki poolt meile tänaseni.
Valel on lühikesed jalad
Võimurite lookesele annab peagi surmahoobi Euroopa Keskpanga otsus asuda raha juurde trükkima. See on vajalik, et päästa mädasüsteemi tõttu võlakriisi kukkunud Euroopa. Seda, et trükkimiseks läheb, usub enamus tunnustatud majandusanalüütikuid, sest senised riigijuhtide tippkohtumised on lõppenud veel suurema segadusega. See aga tähendab mädaeuro väärtuse langust, mis omakorda võrdub hinnatõusude, reaalpalga ning säästetud raha väärtuse vähenemisega.
Võimalus sellest pääseda mängiti maha, sest puudub oma rahvuslik valuuta, mille väärtust nõrgeneva euro suhtes on võimalik korrigeerida ning vajadusel stabiilsema valuutaga siduda.
Rahvas on seda omale ise teinud valides mammonat lubava jõugu taas etteotsa.
Kes aga soovib oma sääste veel kuidagi kaitsta, peab täna asuma seda raha paigutama varadesse, mille väärtus euro väärtuse kadudes ei lange või langeb vähem.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/
______________________
NB! Raha juurdetrükkimine juba käib. Muidu ei saaks Euroopa Pank, mille põhikapital on vaid 5 miljardit eurot, osta riikide võlakirju ja jaotada hädas olevatele pankadele raha intressiga 0%.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP