RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 5. veebruar 2012

Euroopa Juhid diskrimineerivad valgeid põlisrahvaid aina enam


Põlisrahvaste etnosuitsiid kogub aina tuure. Lõpuks murdub immigrantide raskuse all ka Euroopa selgroog ja siis...võime kõik om akalli sallivuse ja demokraatia unustada. Kord mille immigrandid siis Euroopas kehtestavad, saab olema põliselanikele PÕRGU! Aga seda saab veel ära hoida! Tuleb hoida lapsi ajupesu eest, neile tõtt rääkida. Rääkida oma kultuurist ja selle olulisusest. Rääkida, et moslemid, neegrid, asiaadid ja muud immigrandid ei ole Euroopa põlisrahvad. Et on olemas moraal, au ja rassisisene kokkuhoid ja oma kodu kaitsmine. See on isegi sipelgatel olemas. Aga on eliit, kes rahva tahte vastaselt kõike seda hävitab, tahab võtta eurooplastelt nende juured ja asendada see multikultuuritusega, et siis sellele kultuuritule biomassile anda uued eesmärgid ja väärtused: olla tarbida, joosta moodide järgi, süüa valitsejatelt peost, tarbida nende meediat jne. See on eesmärk: LIKVIDEERIDA RAHVAD JA MUUTA NAD MULTIKULTUURITUKS BIOMASSIKS AINSA IDENTEEDI JA EESMÄRGIGA: OLLA TARBIJA! Tarbida Nende poolt pakutavat, et Nemad saaks rikkamaks ja võimsamaks. Et jääksid vaid Nemad peremeestena ja ülejäänud enamus zombistatud orjadena. Mis on Sinu valik?
Lihtsalt üks lugu paljudest... 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/


_____________________
2008. aasta sügisel kirjutas briti ajaleht Daily Express, et Euroopa Liidul on plaanis aastaks 2050 Euroopasse importida veel 50 miljonit neegrit. Palju neid Eestisse jõuab, 100 000?
M.I.

1 kommentaari:

Unknown 13. mai 2015, kell 17:00  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP