RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 7. veebruar 2012

Inimõigusvolinik: rassism (loe põlisrahva eluiha) on Euroopas tõusuteel


Rassism on Euroopas tõusuteel. See on loogiline reaktsioon poliiteliidi ühepoolselt rahvale peale surutud immigratsioonipoliitikale. Immigrandid, kes on reeglina harimatud, ei tea kohalikest kommetest midagi ega austa neid, kes on väga kriminogeensed, - nemad on sageli eelistataumad ja kaitstumad, kuna on vähemus. Neile ehitatakse uusi elamurajoone, kus on suur kuritegevus ja kohalike vastane vägivald. Aga sellest ei tee keegi välja. Kui mittevalget inimest mingil põhjusel (näiteks ta ründab sind) rünnatakse või tapetakse, on automaalselt tegu vihakuriteoga ja karistused topeltkarmid. Kui aga immigrant kohaliku tapab, on tegu tavalise tapmisega. Palju ei puudu, et immigrant mõistetakse õigeks, sest tal oli stress valitsevast rassistlikust õhkkonnast. Sel juhul piisaks üksnes teraapiast ja ehk kuluks ka väike rahaline kompensatsioon traumast taastumiseks ära. Aga ehk peaks Euroopa moslemitele islami karistusi rakendama: varastab - käsi maha jne. Kõik see multikulti sõust hakkab kohalikele vastu. Eriti kui masu ajal nähakse, kuidas nende toetusteks raha raisatakse ja vastutasuks on üksnes suurenev põlgus ja ülbus. Tooge rohkem murjaneid sisse, ja te saate tänavalahingud ja Araabia kevadest saab Euroopa loojang...Kahjuks toimub euroopa koolides ajupesu ja juba lasteaialapsi treenitakse vihkama oma rahvast ja austama multikultuursust. See on kuritegu! See on kohalike vastane rassism! MILLAL SAABUB IMMIGRATSIOONI LÕPP? KAS SIIS, KUI KOHALIK RAHVAS ON VÄHEMUSES? JAH TÕESTI, SIIS LÄHEB ASI LIBEDALT JA IMMIGRANDID VÕTAVAD RIIGI ÜLE. AGA SIIS POLE ENAM KA SALLIVUSE JA DEMOKRAATIA JUTUGA MIDAGI PEALE HAKATA - KOHALIKUD LIHTSALT HÄVITATAKSE! LOODAME, ET ASJA NII KAUGELE VIIA EI JÕUTA, KUIGI EESMÄRGIKS ON KULTUURITU JA MULTIKULTUURNE EUROOPA ÜHENDRIIGID (Teadagi kelle juhtimisel).

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

1 kommentaari:

Unknown 13. mai 2015, kell 17:01  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP