RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. veebruar 2012

Jüri Lina esimene loeng Eestis aastal 2012: “Avalikkusega manipuleerimisest”

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina Rootsist peab Eestis uue aasta esimesed loengud, mis käsitlevad teadlikku avalikkusega manipuleerimist.

Sügisel ja talvel on Jüri Lina intensiivselt töötanud oma järjekordse filmi kallal – ”Jõuproov. Vabamüürlaste lõksud”, mis nüüd on valminud. Pikkus 112 minutit.
Ta külastas Hispaania, Kanada, USA jt maade arhiive ja massoonide templeid ja on olnud kontaktis vabameelsete ajaloolastega.

Töö käigus sattusid tema kätte jahmatavad andmed, millest pole kuuldudki ja mis heidavad paljudele maailma sündmustele teist valgust, sealhulgas Prantsusmaal 1789 ja Hispaanias 1936-39, aga ka mullustele operatsioonidele Liibüas.

Loengus näidatakse, kuidas võimurid on alates prantsuse revolutsiooni päevist alates avalikkusega manipuleerinud, et segamatult rahva selja taga intrigeerida.

On vähe erialasid, kus vääruslik pole asendatud väärtuseta valedega, harmoonilisus disharmoonilisusega, et õigustada oma pahatahtlikke plaane.

Tegu on meie ajaloo, tervise, meie laste kasvatusega, kultuurieluga (mandunud, nonfiguratiivne, abstraktne, mitteesemeline kunst on justkui vähese toiteväärtusega söök).

Jüri Lina näitab katkendeid oma uusimast filmist “Jõuproov”, mille esilinastus Eestis toimub maikuus.
See suurfilm käsitleb Hispaania kodusõda,1930. aastate sündmustega eriti vastikut  manipuleerimist. Sõda vallandus vabamüürlaste ja Nõukogude Liidu ühiste intriigide ja provokatsioonide tõttu.

Ürituse kestus kolm tundi.

Müügil Jüri Lina raamatud, filmid (DVD-l) ja CD-plaadid (eetilised muinasjutu-lavastused, Toivo Kurmeti ja Gian Piero Reverberi looming).

Tere tulemast!

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 12. märtsil kell 19 Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus, Tõnismägi 2, väikeses saalis, sissepääs 6 eurot.
Teisipäeval, 13. märtsil kell 19 Tartus Turu 2, TASKU, Dorpati konverentsikeskuses, Petersoni saalis, 5 eurot.
Kolmapäeval, 14 märtsil kell 19 Pärnus hotelli “Viiking” konverentsisaalis, 5 eurot.

Jüri Lina uue filmi “Jõuproov” esilinastus toimub Stockholmis ja Göteborgis aprilli lõpus 2012. Mais ka Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Siis Helsingis ja Oslos.

Järgmine loeng Eestis leiab aset 8. 9. ja 10. oktoobril 2012.

1 kommentaari:

Anonüümne 2. detsember 2014, kell 01:15  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP