RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. veebruar 2012

MATTI ILVES: EUROOPA KOMISJON - SÖÖGE PUTUKAID!

Ajaleht "The Sunday Times" kirjutab: "Euroopa Komisjon eraldab kolm miljonit eurot, et propageerida putukate söömist. Raha pakutakse sellele uurimisasutusele, mille ettepank edendaks kõige rohkem putukate tarbimist inimeste toiduna."

Jaa, Euroopa valitsus proovib meid harjatada Aafrika ja Ida-Aasia toiduga, sest muidu ei tunne sisseveetavad asiaadid ja neegrid ennast uuel kodumaal kuidagi koduselt. Juba 2008. aasta sügisel kirjutas briti ajaleht Daily Express, et Euroopa Liidul on plaanis aastaks 2050 Euroopasse importida veel 50 miljonit neegrit. Palju neid Eestisse jõuab, 100 000 või rohkem?
Selline on neomarksistliku E Liidu eesmärk, hävitada rahvusriigid ja luua segarahvuslikud nn. eurooplased - tulevased maailmakodanikud, selle kavaga saate tutvuda SIIN.
Eesti põllumajandus on juba ebavõrdse konkurentsi tingimustes EL-us suures osas hävitatud ja ei suuda toita oma rahvast, nii ei jäägi meil muud üle, kui minna osaliselt isegi putuktoidule. Nüüd tulebki meil tänada euroliitu suure ettenägelikuse ja inimestest "hoolimise" eest. Eesti põllumajanduse allakäigust lugege SIIN ja SIIN.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP