RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 26. veebruar 2012

Oled pimeduseks valmis?

Aastate jooksul on parlament sidunud Eesti mitmete kahjulike lepetega, mis peagi hakkavad jõuliselt siinset elu mõjutama.

Spekulandid saavad peagi riisuma asuda.


Kahjulike lepingute tõttu hakkab elektrienergia hind  kliendile olema ca 50% kallim tänasest suletud turu hinnast. Hind on tulevast aastast alates avatud spekulantidele, sest hinda hakkab määrama börsihind.
Eesti madal elektrihind on olnud siiani selgelt konkurentsieelis ja saanud võimalikuks seetõttu, et on olemas omad vaja minevast elektrienergiast enam tootvad elektrijaamad jms. Lisaks on riik siiani otsustanud, et jagab Eesti Energiale CO2 kvooti tasuta. 1.jaanuarist 2013 seda vastavalt Euroopa direktiivile aga enam teha ei tohi. Õhuga kauplemine, milleks puudub igasugune tõsiselt võetav vajadus, on olnud võõramaalaste huvidele vastutulek siinse võimu poolt.
Juba täna on paljud sunnitud kannatama jahedust, sest kütmiseks raha ei jätku. Ilmselt on paljudele Skandinaavia tasemel elektrihind ülejõu käiv aga see pole kleptokraatide mure. Miski ei või segada pidutseva kliki mugavelu.
Rahvas näib aga rahul olevat. Ei mingit arutelu ega protesti. See ongi kleptokraatide mugavuse allikaks, sest nad teavad, et neid vastutus ei oota. Seega, kas oled pimeduseks valmis või astud vastu? 
Allikad: ap3, NSB arhiiv ja http://et-ee.facebook.com/eielektrihinnatousule
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 2. detsember 2014, kell 01:17  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP