RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 5. veebruar 2012

Techdirt: USA kirjutab Eestile interneti alaseid seaduseid

postitas mauri no-kes-siis-veel osak. 21:43 4. veebruar, 2012
õig(l)us Tundmatu Sõdur kirjutab: "Techdirt kirjutab, et Wikileaks ja muud kanalid on viimasel ajal paljastanud seda, kuidas USA on kulisside taga erinevatele riikidele survet avaldanud pirtaatlusega võitlemiseks ja uute seadustega vastu võtmiseks, mis kaitseks USA autorite huve. Samas olevat riik nimega Eesti, kus mingit kulisside tagust survet ei toimu vaid surve avaldamine käib avalikult, näiteks kirjutas Ameerika Kaubanduskoda hiljuti avaliku kirja Eesti justiitsministrile, kus näitas ära kohad mida tuleks parandada seadusandluses, et kaitsta autorite õigusi internetis ehk kuidas piirata failijagamist netis. Ameerika kaubanduskoda märgib, et valitsus paks rohkem tegelema intellektuaalomandi kaitse küsimustega internetis, vähe on sellalaseid kriminaalasju, samuti peaks Eesti valitsus rohkem osalema Euroopa Liidu ja rahvusvahelistes debattides, mis interneti piraatlust käsitlevad. Techdirt viitab Samas viidatakse ka ERR-i kodulehel ilmunud vastu-artiklile, kus tuuakse välja, et kui Eesti võtaks ameeriklaste nõudmiste osas joondu-valvel, siis peaks tegelikult kõik WiFi leviala pakkujad Eestis vastutusele võtma, kuna nende levialas võib olla on toime pandud midagi kõlvatut autoriõiguste vallas, või siis peaks Eesti, vastu tulles oma suurima sõbra nõudmistele, WiFi levialad sulgema."
Allikas: http://minut.ee/

3 kommentaari:

Hando Henno 5. veebruar 2012, kell 09:51  

See on ju absurd! Kuulge, te toompea lollikari! Kui te rahva selja taga selliseid jaburdusi allkirjastate, siis on teil viimane aeg häbi tundes tagasi astuda!

Matti Ilves 5. veebruar 2012, kell 12:20  

Alla kirjutavad veel paljudele asjadele ja ei küsi isegi kummitempel-parlamendilt, rääkimata rahvast.

Unknown 13. mai 2015, kell 16:58  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP