RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. veebruar 2012

“Vajalik” tööjõud ehk miks peame üleval parasiite?

Illuka varjupaigataotlejate keskuses ootavad abi väga erinevad inimesed, kuid kõiki neid ühendab see, et nad on siin elamas Eesti maksumaksja kulul. Nad rändavad riigist riiki, vestavad sotsiaaltöötajatele oma äravahetamiseni sarnased ja kaastunde äratamisele panustavad lookesed ja loodavad elamisloa abil saada riigi sotsiaalabi peale või rännata edasi mõnda teise riiki. See tavaline skeem ei erine kuigi palju igasuguste Nigeeria kirjade eesmärgist.
Ühe näitena võib esile tuua Illukal platseeruva kirjaoskamatu neegri, kes erinevaid meetodeid kasutades, proovib siin elamisluba saada. Sarnaselt algas massiimmigratsioon ka Rootsi, kuhu põgeniku egiidi all ligi miljon immigranti on end smuugeldanud olles suureks koormaks riigikassale. Praegu on vasakpoolsed võimaldamas neil ühendada oma pered. Selle mõju ple raska ära arvata.
20% eesti lastest elab alla absoluutse vaesuse piiri või selle piiril aga vasakliberaalidel on vaja toita neegreid ja maksta kreeklastele 13. ja 14. palka. Ma isiklikult tahan, et minu maksuraha kulutatakse eesti inimestele parema elu tagamiseks, mitte Lääne-Euroopa kommunistide kummardamiseks, poliitkorrektsuse huvides ega ka mitte neegrite ja muidusööjate toetamiseks. Eesti ei tohi muutuda mingiks rahvusvaheliseks varjupaigaks, kuhu “ohustatud” sisserändavad.
Selle asemel, et tulnukad tagasi saata, antakse nende üleval pidamiseks hoopis raha juurde. Sellega ei tohi leppida. Piirideta Euroopa hävitab iseend.
Allikad: EPL, NSB
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 2. detsember 2014, kell 01:14  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP