RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. veebruar 2012

Venemaa võib kasutada tuumarelva

Venemaa võib riiki lõhestada püüdvate separatistide vastu kasutada tuumarelva.
Vene relvajõududel on õigus kasutada tuumarelva, kui on tekkinud oht riigi terviklikkusele, kinnitas täna Venemaa peastaabi ülem armeekindral Nikolai Makarov.
"Muidugi ei kavatse me sõdida kogu NATO vastu - selliseid eesmärke ega ülesandeid meil ei ole. Kuid meil on doktriinis selgelt kirjas, millal meil on õigus kasutada tuumarelva. Kui tekib oht Venemaa terviklikkusele, siis on meil õigus kasutada tuumarelva. Seepärast sel juhul me kasutame seda," vahendasid venekeelne BBC jt Makarovi esinemist raadiojaamas Ehho Moskvõ. Makarov lisas, et Venemaad ähvardab kahjuks rida naaberriike, mis on "ebastabiilsed, kui nii võib öelda, kus (konflikti puhul) ei ole tuumarelva vaja!".
"Vaja on üksnes ette valmistatud, võimsaid ja mobiilseid relvajõude, mis võivad lahendada igasuguse konfliktsituatsiooni, mis võib Venemaa piirides tekkida. Ning me peame olema selleks valmis," ütles peastaabi ülem. Makarovi sõnul on tuumajõud strateegilise stabiilsuse alus.
Makarov ütles, et kaitseministeerium ostab rakettidega varustatud tuumaallveelaevu, laseb käiku strateegiliste raketivägede uusi raketikomplekse ja moderniseerib kogu strateegilist lennuväge.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 2. detsember 2014, kell 01:18  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP