RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. märts 2012

Rahvuslased annavad Prantsusmaal tooni

Kuigi Marine Le Pen, Prantsusmaa rahvuslaste juht, on presidendivalimiste arvamusküsitluste järgi kolmandal kohal ja viimasel ajal mõne punkti võrra populaarsust kaotanud, räägivad temast ometi kõik ajalehed. Tõsi info on seal enamasti selline, et Le Peni sõnul ei tunne ta seal kirjeldatus oma liikumist ära aga mida muud poliitkorrektsetelt lehtedelt oodata? Siiski on rahvuslaste mõju kasvanud nii suureks, et varem tabuks olnud probleemid on debatti lülitatud ja ka seni oma vigu varjanud poliitikud on probleemide olemasolu sunnitud tõdema. Prantsusmaa puhul on selleks liigsuureks paisunud immigratsioon, igaaastased linnaosade põlemised, rahutused, koormus riigieelarvele, julgeolekut ohustavate kuritegude kasv, integratsiooni täielik läbikukkumine jne, on nüüd laual.
Nüüd on oma positsiooni parandamiseks sunnitud poliitikud nende probleemidega tegelema.
Prantsuse president Sarkozy ütles, et ta peatab riigi osalemise Schengeni õigusruumis, kui ei vaadata üle ühenduse reegleid võitluses ebaseadusliku immigratsiooniga.
Prantsuse presidendi sõnul peab Euroopa Liit saama võimaluse karistada Schengeni õigusruumis igat riiki, mis ei suuda piisavalt kontrollida oma piire.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP