RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. märts 2012

VEIKO RÄMMEL: ZOOKVOOTIDEST (LOE:SOOKVOODID) JA SOOKOLLIDEST(KOLLAST)!

Eesti kodukootud punased sotsiaaldemokraadid eesotsas naisõiguslase Marianne Mikkoga on ette võtnud sõjakäigu sookvootide kehtestamiseks. Idee siis selles, et ettevõtete juhtkondadele, parlamendile ja valitsusele tuleb kehtestada kvoodid. Tagamaks naiste esindatuse nimetatud organites. Siinjuures ilmselt ei oma nende arvates tähtsust, kas nimetatud naine ka pädev on ametikohta täitma. Me teame juba nõuka ajast, et kvoot ja limiit on "pühad lehmad", need tuleb igal 100-l juhul täita. Usun, et selline mõte on saanud oma alguse punaste igipõlisest võrdsuse ideest. Ega nad ise seda ei eitagi. Väidetavalt pidavat kvoodid parandama ettevõtete ja riigi juhtimise kvaliteeti. Vastavaid näiteid tõsi küll eriti ei esitata.

Mul ei ole midagi naiste vastu - vastupidi, tunnen paljusid võimekaid ja tublisid naisi, kes sobiksid riiki juhtima ja rahvast esindama. Seda aga oma võimete ja oskuste, mitte soolise kuuluvuse poolest. Marju Lauristini poolt hääletaksin kõhklematta ja seda vaatamata asjaolule, et vasakpoolne maailmavaade mulle ei istu. Kui ma peaksin tema poolt hääletama pelgalt soo tõttu, sest kvoot nõuab, tänan, ei iial.

Kuid rääkides võrdsusest ja sugupooltele kehtestatavatest kvootidest. Me teame ju, et erinevast soost lapsi sünnib arvuliselt erinevalt, sellel ei olegi tähtsust tegelikult kummat sugupoolt rohkem. Ka ülikoolides ja juba alates lasteaedadest on tüdrukuid rohkem. Va Vanajumal on ikka asjad põhjalikult tuksi keeranud. Kuid ma nõustun Mikkoga - võrdsus tuleb tagada. Võtame aluseks siis % 50/50-le, olgu täielik võrdsus sugupoolte vahel ja kõikjal. Tekib küsimus, mida teha üleliigsete sugupooltega? Ilmselt tuleb nad siis kohe Looja juurde saata. Va onkel Aadu (Adolf Hitler) tunneks meie üle ilmselt siirast uhkust!

Sama siis lasteaedades, koolides ja ülikoolides. Tüdrukuid, poiise olgu täpselt samapalju. Ilmselt peavad ülejäänud, kui arvu peale sündi koheselt ei optimeerita, lollideks ja harimatuteks jääma! Tõsi, kõrgharitute arv langeb tuntavalt, aga mis sellest - võrdsus, mis punastele nii armas, saab ju tagatud.

See jutt on muidugi küüniline, mul on väike lootus, et Mikko taolised punased selle peale mõtlema hakkavad, kuid vaevalt!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP