RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. mai 2012

MATTI ILVES: EESTI SUURÄRIMEHED SURUTAKSE TURULT VÄLJA

Ammu oli teada, et Eestis kuulub juba 80% ettevõteid väliskapitalile. Üks väheseid suurärimehi, kes veel turule jäänud on Rein Kilk. Nüüd aga on väliskapital alustanud rünnakuid ka tema äride vastu. Hr.Kilk esines televisioonis ja ütles, et kas te pole siis märganud, et enamus Eesti suuremaid ärimehi on turult juba lahkunud. Osa tegid seda õigel ajal ja leppisid ettevõtete eest päris kopsaka hinnaga. Tema on aga liialt kaua võidelnud ja peab lahkuma suurte kaotustega. Nüüd kaalub ta omandada õpetaja elukutse ja hakata lastele õpetama kas ajalugu, või siis emakeelt-kirjandust. Selline on siis ühe Eesti edukama ja suure missioonitundega ärimehe saatus võitluses rahvusvahelise suurkapitaliga.

Tegelikult on selline asjade käik täielikult Eesti valitsejate süü ja teadlik tegevus. Meie veel nõrguke kapital paisati liberaalse majanduspoliitika tulemusena konkureerima ilma riigipoolsete soodustuteta välismaise, eriti soositud (kasumi väljaviimine pole isegi maksustatud) suurkapitaliga ja kurvad tagajärjed on nüüd käes. Eestlased on muudetud väiskapitalile ja välisriikidele odava palgatööjõuga kasumit tootvaks rahvaks, et mitte öelda orjadeks.
Arvan, et keegi peaks ka sellise tegevuse eest kunagi vastutust kandma.

3 kommentaari:

Anonüümne 1. mai 2012, kell 21:15  

Palju nende 80% hulgas on vene kapitalil põhinevaid ettevõtteid?
Mulle tundub,et vaikselt meelitatakse inimesed tagasi sotsialismi aga selleks on ennem vaja lahti saada rahvuslikust elemendist ning panna inimesed ise soovima sotsialismi taaskehtestamist? Ehk kas mitte teadlik valitsus seda just ei soosi?

Matti Ilves 1. mai 2012, kell 21:19  

E Liit on neomaksistlik, see on meile teada, lugege:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/07/matti-ilves-euroopa-liit-rahvaste-ja.html

Anonüümne 2. mai 2012, kell 22:36  

Hea küll, aga pedagooge ju ei vajata, kui koole hakatakse sulgema. Tudeerigu parem (hamba)arstiks vms.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP