RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 21. juuni 2012

Kas nõiajahi lõpp? Julian Assange põgenes jalapakust Ekuadori saatkonda

postitas mauri kaua-võib osak. 13:53 20. juuni, 2012
õig(l)us Eile saabus lõpuks uudis, et üle 500 päeva Briti kuningriigis jalapakus istuv Wikileaksi asutaja Julian Assange on jalapakust põgenenud Ekuadori saatkonda ja seal varjupaika palunud. Assange usub, et tema väljanõudmine "küsitlemiseks" Rootsile ei ole kuidagi seotud väidetavate tegudega Rootsi kuningriigis vaid hoopis Wikileaksi avaldatud tõenditega USA sõjakuritegudest. Mees on veendunud, et teda antaks Rootsist USA'le välja, kus teda ähvardab surmanuhtlus. Tänaseks pole Ekuador veel nõusolekut andnud, kuid riigi välisministri avaldused viitavad positiivsele lahendusele. Ekuadori Londoni saatkonnas ootava dissidendi olukorda vaagib New Statesman, fakte tema Ruotsi kohtusaaga kohta pakub Sweden vs. Assange.
Allikas: http://minut.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 16. veebruar 2015, kell 10:56  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP