RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. juuni 2012

MATTI ILVES: AGENDA 21 - DEPOPULATSIOON

Eesti 21 on üldnimetus koostööprojektile "Võimaluste loomine 21. sajandi tegevuskava (Agenda 21) elluviimiseks Eestis". Selles osalesid ÜRO Arenguprogramm, Eesti Keskkonnaministeerium ja Säästva Eesti Instituut.
Töö käigus avaldati juhendmaterjal kohalike Agenda 21 koostamiseks, valmistati ette lähteülesanne strateegia Säästev Eesti 21 koostamiseks, tehti taustuuringuid, korraldati Eestile esmatähtsates valdkondades konverentse ja seminare ajakirjanikele, poliitikutele, vabaühendustele.
Nii kui ülaltoodust selgub on alustatud Eestis ka seda ilusa nimega rahvavanuliku programmi innukalt täitma. Hiljuti väisas Eestit üks euroliidu kõrgametnik, ja ütles TV-s, et meil ei tuleks mitte mingil juhul tõsta lastetoetusi (praegu 19 € kuus) sest see ohustaks meie riigieelarve tasakaalu. Samuti ei ole ka meie  valitsuse koalitsioonilepingus ettenähtud lastetoetuste tõstmist, ega nende õiglasemat jagamist. Praegu saavad toetusi ka rikkurid, sealhulgas Ansip ise, kes tegelikult neid ei vajagi.
Agenda 21-st vaadake-lugege veel SIIT .
1. OSA
2.OSA


5 kommentaari:

Anonüümne 8. juuni 2012, kell 14:34  

http://www.postimees.ee/870004/mois-eestisse-tuleks-tuua-valismaalasi-ja-luua-inglisekeelne-kogukond
Nii siis on selge,et ametlik poliitika on riik üleujutada massiliselt immigrantidega.
Lisaks tsiteerin sellest artiklist ühte lauset: «See miljon inimest ei saa minna iga kuuse alla laiali ja hakata nõudma, et andke meile kõigile intenet, kanalisatsioon ja elekter. Nii lähebki kogu see laste kasvatamise raha liinidesse. Need valesti tehtud investeeringud viivad ära meie jõukuse ja võimaluse saada lapsi,»
Siit järeldan,et peagi pole kaugel enam aeg,kus kerkivad meie lähikonda FEMA surmalaagrid,kuhu on paras paigutada kohalik elanikond,et neist hiljem vabaneda. Tahaksin loota,et eksin seekord.

Matti Ilves 8. juuni 2012, kell 15:07  

Jah, kahjuks võib see nii minna küll, kui võimule jäävad rahva reeturid!

Anonüümne 8. juuni 2012, kell 17:35  

need klipid on võetud filmist "esteric agenda", sellele on võimalik ka eesti keelsed subtiitrid hankida või vaadata youtubest http://www.youtube.com/watch?v=AufJunNmisk

Anonüümne 8. juuni 2012, kell 21:56  

Kindlasti tasuks kuulata Bill Cooperi kunagisi raadio saateid,kus ta on ka Agenda 21 maininud. Kuulamis materjal on leitav sellelt aadressilt:
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?page_id=7576

Dokumentaal film Bill Cooperist,kes ei tea kellega on/oli tegu ja milline on olnud tema roll, uue maailmakorra paljastamisel.
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?page_id=6058

Matti Ilves 9. juuni 2012, kell 13:07  

Tänan linkide eest!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP