RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 29. juuni 2012

MATTI ILVES: AINUS VASTUSETA JÄÄNUD KIRI

Tere Riina Rõõmus!

Otsustasin Teile kirjutada, sest korra juba pakkusin saate teemat mida aga ei arvestatud. Vikerraadios on tihti meie igapäevast toitu käsitlevaid saateid ja  seal on esinenud ka mitmeid toiuainete spetsialiste-teadlasi.
Aga miks pole käsitletud kordagi geneetiliselt muundatud toiduaineinete plusse ja miinuseid. Internetist võib leida kümneid artikleid, mis peavad sellise toidu tootmist lausa kuriteoks, saadan Teile ühe tasakaaluka kirjutise Maaülikooli teadlaselt Darja Matt´ilt: http://mahekeskus.wordpress.com/2009/10/19/miks-hoiduda-geneetiliselt-muundatud-toidust/
Paratamatult kerkib küsimus, et kas geneetiliselt muundatud toiduainetest rääkimine on teil ära keelatud? Olen kindel, et selle teema mitmekülgne käsitlus pakuks ka laiemat huvi.

Lugupidamisega,
Matti Ilves

MEELDETULETUS:

Lugupeetud peatoimetaja!

Ilmselt olete otsustanud mulle mitte vastata. Ega midagi, nii kui ühest Vikerraadio saatest välja tuli, on meedia saanud korraldusi mõningaid teemasid ja lausa üksikuid sõnu mitte käsitleda-kasutada.
Ilmselt kuulub nende teemade hulka ka geneetiliselt muundatud toit.

Tervitades,
Matti Ilves

On üllatav, et see on ainus kiri mis on jäänud vastuseta. Siit on näha, et tegemist pole poliitikuga ja valetamisele eelistab Vikerraadio peatoimetaja lihtsalt mitte vastata. Poliitikud vassivad, valetavad ja hiilivad keerulistest või ebamugavatest küsimustest lihtsalt kõrvale.

Nüüd on meile aga selge, et keelatud sõnadele lisaks (lugege veel SIIT ja SIIT) eksisteerivad meedias ka keelatud teemad. Eesti on ajakirjandusvabaduse poolest maailmas 3.-4. kohal, selgub rahvusvahelise organisatsiooni Piirideta Reporterid edetabelist võrdluses 179 riigiga, mis avaldati käesoleva aasta 21. mai "Postimehes". Sellised teadmised muudavad ajakirjanduse ja uuringud sõnavabaduse kohta aga ebausaldusväärseteks.

Geneetiliselt muundatud toidust lugege SIITSIIT ja SIIT.

9 kommentaari:

Anonüümne 29. juuni 2012, kell 11:44  

Paistab,et poliitiline tsensuur hakkab aina jõudsamalt näitama oma palet. Varsti hakatakse ka mittesobivaid interneti lehekülgi tsenseerima ja neile ligipääsu blokeerima. See aeg pole enam kaugel vaid lausa ukse ees.

Matti Ilves 29. juuni 2012, kell 12:28  

Nõus, nii ilmselt läheb, kui euroimpeerium püsib.

Anonüümne 29. juuni 2012, kell 12:33  

"Paratamatult kerkib küsimus, et kas geneetiliselt muundatud toiduainetest rääkimine on teil ära keelatud?"

No aga miks oli vaja nii totter lause juba esimesse kirja panna? See muutis kogu kirja ju mõttetult ja põhjuseta vaenulikuks ja ründavaks, mina ka ei reageeriks, kui sellise kirja saaksin. Kui ootad teistelt viisakust ja respekteerimist, siis võiks alustuseks ise normaalselt käituda.

Matti Ilves 29. juuni 2012, kell 12:55  

See ei olnud sugagi esimene kontaktivõtt. Olin juba ligi 2 kuud varem palunud käsitleda seda teemat.

Ivar95 29. juuni 2012, kell 13:29  

Hr Ilves, te räägite siin vabast internetist, kuid eemaldasite siit minu kommentaari, seega teile 1 küsimus : kas sõnavabadus peaks teie meelest olema lubatud vaid teiesugustele natsidele?

Matti Ilves 29. juuni 2012, kell 15:51  

See ei olnud kommentaar vaid solvang!
"...vaid teiesugustele natsidele?"
Ma ei ole mingi nats ja jälle loobite lihtsalt solvanguid. Kas tõeti muud ei ole teha? Avaldage arukaid mõtteid, siis on sellest ka teile kasu. Te võite minule vastu vaielda, kui millegiga ei nõustu ja keegi ei kustuta selliseid kommentaare.
See on ka kõik mis mul teile ütelda on. Solvangud kustutan ka edaspidi, olge kindel!

Anonüümne 29. juuni 2012, kell 20:10  

Kas mõtekam poleks oma enda raadiojaam teha ja taodelda ringhäälingust luba,et levitada sõnumit! Mõistagi võimuritele ei meeldiks raadio,mis leivtaks anti-NWO propagandat.

Matti Ilves 29. juuni 2012, kell 21:32  

Ma tean ise mida teen, aga tänan nõuande eest.

Anonüümne 16. veebruar 2015, kell 10:49  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP