RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 10. juuni 2012

(:) must meedia ja must raha hukutavad Eesti riigi

Kodanik Meikari puhtsüdamlik ülestunnistus ei tohiks meid kedagi üllatada, iga tädi Maali ja nimetu Delfi kommentaatorim**n teab, et kõik poliitikud on sead, värdjad ja reeturid. Poliitikud ja must raha on lõputu ja tüütu teema – Edgari idaraha, sotside idaraha, roheliste hämarad skeemid, isamaaline kodakondsusmüük, raudteemüük, kolhoosnikepartei maadevahetus, erastamine, kodanik Pandi edulugu – see teema on lõputu.
Uurimistulemus on ette teada
Poliitikute seotus musta rahaga peaks olema selge ka siis, kui selle kohta poleks meedias ilmunud mitte ühtki fakti. Vaata, mida poliitikud teevad ja sa mõistad ka ilma uuriva ajakirjanduseta, kelle huve nad kaitsevad ja kelle asju ajavad. Väliskapital on maksudest vabastatud, aga tööjõud on maksustatud nii et iniseb – paljukannatanud Eesti töövõtja maksukoorem on üks Euroopa suuremaid, verine fakt.
Kui meil palgad kukuvad, toidu ja bensiini hinnad aga pidevalt kerkivad, ehk tõusevad otse taevasse nagu riigifirma elektrihind, siis pole millestki rääkida, poliitikud ei kaitse kodanike huve, nad on kas kahjulikud või paremal juhul kasutud, kas kurjategijad või idioodid. Muud valikut ei ole.
Poliitikud panevad koolid kinni, kaotavad maa pealt tuletõrje, postkontorid ja ühistranspordi. Samm-sammult võetakse maksumaksja leivalt maha vähem kärarikkad ühiskonnakihid: invaliidid leivalt maha, maainimesed leivalt maha, haridus leivalt maha, kultuur leivalt maha, väikelinnad leivalt maha jne.
Meikari ülestunnistus, et ta pani partei arvele raha, mille päritolust ta muhvigi ei teadnud, on väike asi. Suured tegijad vaikivad, nad ei usu, nad pole näinud ega kuulnud, nad soovitavad uurida asja politseil, see politsei on neil aga taskus, muidugi, las uurivad, las möllavad, tulemus on ju teada.
Politsei püüab pätte ja sellega on korras, aga ei politsei, kaitsepolitsei, ei kohtud ega ükski teine institutsioon ei ole suutnud tuvastada ühtki poliitikut, lobisti ega ärimeest, kes oleks kahjustanud eesti rahva, eesti kultuuri ja eesti keele huve. Need on meie riigi prioriteedid, mis on põhiseaduses paika pandud ja ärge te koerad tulge ütlema, et põhiseadus on lihtsalt paber või et iga nurgatagune lause põhiseaduses on sama tähtis kui preambul. Kolige lähimasse kongi oma kuritegeliku mõttelaadiga.
Mul ei oleks mitte midagi selle vastu, kui kodanik Meikar või kes tahes oleks natuke raha sebinud selleks, et hoida elus mõnd tuletõrjekomandot, toita nälgivaid lapsi, toetada mõnd andekat noort tema õpingutes või saate isegi aru – teinud midagi põhiseadusliku korra kehtestamiseks. Midagi sellist ei juhtu kunagi, skeemitatakse ikka ja ainult põhiseadusliku korra õõnestamiseks ja varastamiseks.
Meie rahagi on valeraha
Meil nälgib 65 000 last, aga keegi ei ole süüdi, keegi ei ole läinud kohtu alla, keegi ei ripu Vabaduse platsi raudvõllas, keegi ei tunnista midagi üles – see on mõistusevastane olukord. Kas neil lurjustel ei ole südant rinnus? Me tõuseme tagajalgadele peotäie valeraha mitteformaalse kantimise pärast ühe põhiseaduse valguses ilmselgelt kuritegeliku organisatsiooni arvele.
See raha, mis siin ebaseaduslikult käibele võeti, on valeraha. Ja enamik organisatsioone on meil kuritegelikud – kui organisatsioon seab külakurnajate huvid kõrgemale rahva, kultuuri, keele ja nälgivate laste huvidest, siis on see kuritegu. Eks vaielge vastu, lurjused, loomastumisvedurid, reeturid, korruptandid ja idioodid!
Ma ootan, millal esimene poliitik tunnistab üles, et ta on töötanud teadlikult, korduvalt ja kuritegeliku grupi liikmena eesti rahva, eesti kultuuri ja eesti keele vastu. Faktid on olemas, kultuuriministeerium on kõige enam kärbitud ministeerium kogu selles maailma urruaugus, milleks reeturid, rahapesijad ja korruptandid on meie kodumaa muutnud.
Musta raha on raske märgata, kuid tema mõju on kõigile töötutele, vaestele, kultuursetele ja alandatutele ilmselge. Veelgi selgem on aga must meedia, mis seda põhiseadusele sülitavate retsidivistide bandet kohtleb kui poliitikuid, kui ärimehi, kui arvamusliidreid, kui ametnikke, kui avaliku elu tegelasi ja kultuuritegelasi. Must meedia hoiab korruptante ja reetureid nagu s***a pilpa peal.
Must meedia on hullem kui must raha, must raha teeb meid ainult vaeseks ja orjadeks, aga must meedia teeb meid lolliks. Lollil ei ole enam aga mitte mingit lootust. Ükskõik kui hästi ei oleks meie mõtlemismasin arenenud, kui must meedia toidab meie ajusid valedega, ei saa me enam millestki aru, ei elust ega inimestest enda ümber ning iga lurjus võib meiega teha, mis talle pähe pistab.
Musta meedia kaassüü
Must meedia võib maa sisse tampida Keskerakonna idaraha, aga sotside idaraha neelab must meedia alla ja ei pilguta silmagi. Mustal rahal on omad seadused, must meedia vajab raha, tema aluspõhjus ja preambul on kasum, võimalikult suur kasum võimalikult kiiresti ja võimalikult väikeste kuludega. Mustal meedial ei ole mingit kohustust rääkida tõtt, teenida kodumaad või kaitsta inimlikke väärtusi.
Must meedia võib kõike ja teebki kõike, aga eelkõige teenib ta oma isandat – kapitali. Kapital on aga meie vaenlane, kõige inimliku vaenlane. Tänu kapitalile nälgib meil 65 000 last ja enam kui pooled esmakursuslased eesti ülikoolides ei oska lugeda, kirjutada ega saa aru, mis neile räägitakse. Musta meedia mõju on laastav ja see sõnavabaduse ja demokraatliku silmamoondamise nime all kordasaadetav jõledus muutub iga päevaga ilgemaks – p***etuunimise seriaalid ei ole veel loomalikkuse tipp, hullem on alles ees.
Must raha kaob ise, kui kaob tema põhiline liitlane, kahjur meie ajudes – must meedia. Must meedia võib tunnistada üksikuid probleeme, üksikuid hälbinud isikuid, üksikuid kuritegusid nagu näiteks ESM või maailmavaate rahapesuasutused, aga ta ei saa tunnistada kogu tõde. Must meedia ei saa mõista hukka süsteemi, sest ta on selle süsteemi osa, kõige suurem, ohtlikum ja ilgem osa.
Kõrvalise tähtsusega poliitikud on juba hakanud endale tunnistama väiksemaid vigu, kodanikud ajakirjanikud, tunnistage teiegi, et olete palgasõdurid kodumaa reeturite armee avangardis. Andke endale aru, et sõjaõhutamine, moraali laostamine, idiotism meelelahutuse nime all, ärihuvide eelistamine rahvuslikele huvidele on kas loll või kuritegelik.
Must meedia on kõige kurja ema, kodanikud Meikarid, Mikserid, Edgarid ja Ansipid on musta meedia pojad. Ilma musta meediata ei oleks neid lihtsalt olemas.

Allikas: http://www.ohtuleht.ee/477927

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP