RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. juuni 2012

VABAMÕTLEJA: NATO on rahuliikumine

                                                Mees on asjast valesti aru saanud
SÕDA ON RAHU
VABADUS ON ORJUS
TEADMATUS ON JÕUD
20. mail toimus Chicagos NATO tippkohtumine, mida saatsid tugevad NATO-vastased protestilained. Põhiline loosung oli: Lõpp NATO-le, lõpp sõjale – NATO on sõjamasin! Protestijatest ei saanud mööda vaadata ka NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen, kelle vastus meeleavaldajatele oli järgmine: „Kui see on protesti peamine põhjus, siis tuleneb see inimeste ignorantsusest. NATO on rahuliikumine.“
Lõpuks ometi andis NATO peasekretär meile selge sõnumi, mis on NATO ja miks seda vaja on – tegemist on rahuliikumisega! Nüüd on siis lõpuks kõik selge. Kui NATO 90-date alguses korraldas Jugoslaaviale kõige suurema pommirahe peale Teist maailmasõda, siis oli tegemist hoopis Rahu tagamisega! Või äsja Liibüasse toimetatud Rahu, Gaddafi ei saanud lihtsalt aru, mida NATO kavatseb! Ja tundub, et vaene Bashar al-Assad ei ole ka just kõige teravam pliiats pinalis – kohe kuidagi ei koida talle, et „sõda on rahu“ ja et Süüria Sõbrad (eesotsas USA, Saudi Araabia ja Türgiga) lihtsalt pulbitsevad suurest rahulolust, mida on neil vaja ka teistega jagada!
Loodetavasti saavad lõpuks ka miljonid Iraani kodanikud aru, et kõik need kurnavad sanktsioonid ei ole paha pärast – jumal hoia! – kõigest Rahu hakkab lõpuks Iraani jõudma!
Hingerahu kõigile!
Kõik vajus uduvinesse. Minevik oli kustutatud, kustutaja oli unustatud ja vale sai tõeks.
Allikas:
http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=30954
Allikas: http://www.vabamotleja.info/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP