RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. august 2012

MATTI ILVES: REETURITE RÄPANE RAHA

DELFI kirjutab: "Baieri maksumaksjate liidu president küsib, kas võib olla nii, et rahandusminister Ligi väljendab oma avaldustega isiklikku seisukohta ning püüdleb seega ka täiesti isiklike eesmärkide poole.
Von Hohenhau sõnul saab Ligi rahandusministrina ESM-i kuberneride nõukokku, kelle (salajane) palk koos (salajaste) lisatasudega ja teiste soodustustega (nagu maksuvabastused) võivad ilmselt ulatuda kümnete miljoniteni.
„Me mõistame küll, et see on ahvatlev ja kõik eurotsooni rahandusministrid – tulevased ESM-i nõukogu liikmed – ootavad kannatamatult ESM-i starti. Aga peate te siis sama julgelt jätkama ja Saksamaa põhiseaduskohut ründama? Puhtas saksa keeles: tegelge oma asjadega!“ soovitab von Hohenhau."

Ligi astus Saksamaa põhiseaduskohut ründama ja aegluses süüdistama selgelt isiklikke- ning teiste valitsejate eesmärke jälgides. Eesmärgiks on rikkus ja räpane raha, mida ta ESM-i nõukogus võib teenida. Tema ei ole aga meie juhtidest ilmeslt ainus selline ja neid on veel ja veel. Kui palju makstakse näiteks Ansipile Euroopa Ülemkogus istumise eest? Me ei tea seda, sest selgub, et seal võivad olla samuti salajased palgad.

Tegelikult on salastamine E Liidus ülimalt suur ja me ei tea milliseid otsusi seal tehakse ning palju kellegile makstakse. "Dagens Nyheter" avaldas Jesus Alcala kirjutise salatsemisest Brüsselis: "Euroopa Liidu juhtametnikud tahavad, et ükski ametlik dokument tähtsate otsustega ei lekiks ajakirjandusse. Seepärast vasustatakse iga materjali koopia salakoodiga, et oleks võimalik tuvastada, kes andis dokumendi ajakirjandusele. Ametnikud peavad vastavas eriankeedis teatama ka nende isikute rahvused ja tegevusalad, kellega nad suhtlevad. Lisaks on nad kohustatud ilmutama mismoodi nad suhtlevad."
Mis see siis on? Järelikult on mida varjata rahvaste eest ja selline süsteem sarnaneb juba salastamisega Nõukogude Liidus ning isegi ületab seda. Isegi minul on kokkupuuteid okupatsiooniagsete rangete salajaste eeskirjadega, kui töötasin küllaltki suure tsehhi (200 töötajat) juhataja. Ühel heal päeval toodi žurnaal paljude lahtritega, kuhu tuli teha sissekanded kohtumistest välismaalastega ja anda edasi täpne jutuajamise sisu, kestvus ning võimalikut detailsed andmed külaliste kohta. Žurnaali tuli hoida šeifis ja esitada nõumisel vaid ettevõtte partorgile, kuigi ma ei olnud parteilane.

Osa valitsuse liikmeid ja  Riigikogu tähtsamad saadikud on ilmselt E Liidu poolt ära ostetud, sest teisiti on säärast reeturlust võimatu seletada, meie riigi ja rahva saatus ei lähe neile vähematki korda. Eesti varad on juba mahamängitud rahvusvahelisele suurkapitalile 80% ulatuses ja riigi iseseisvus EL-ile 85% (nii palju seadusi ja direktiive tuleb EL-ust, kusjuures kõik E Liidu seadused on Eesti seaduste ülesed), see alatu sahkerdamine aga jätkub.

Võiks meie valitsejate kohta ütelda - vaid omakasu neid huvitab...

Lisan mõned K.E.Söödi luuleread:

Veel elab Eestis mehi,
Kel armas isamaa,
Kel jätkub julgust, jõudu,
Veel kurja tõrjuda.

Veel elab Eestis mehi,
Kel meel ei murdunud,
Kel ahne omakasu
Ei südant sidunud.
------------------------
Ja kui veel üleüldse
Ilm häädust ülendab,
Ja armastus ning ausus
Veel kurjast võitu saab:

Siis minu sugurahvas
Ei kao ometi -

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP