RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. september 2012

Henn Põlluaas: ESM-i PÜRAMIIDSKEEM KASVAB!


Saksa Der Spiegel teatas täna, et Euromaad kavatsevad tõsta ESM-i mahu astronoomiliselt suureks. Hetkel on selle maht "vaid" 500 miljardit eurot. Plaani järgi viiakse maht aga enam kui kahe triljoni euroni, ehk siis numbrites üle 2 000 000 000 000 euro. Euroametnike ja kartellipoliitikute keerutamine ja ümmargune jutt erainvestorite kaasamisest on sedavõrd rumal, et ei vääri isegi tähelepanu. Kui suur saab siis olema Eesti osa selles enneolematus erapankade ja meist rikkamate maade nuumamisprogrammis? Väga lihtne korrutage tänast summat neljaga. Niipalju siis helgest tulevikust ja riigi arengust. Eesti on varsti vaesem kui ei iialgi varem!

Avaldatud FaceBook´is
____________________
Henn Põlluaas on EKRE volikogu esimees.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 25. september 2012, kell 11:34  

Ahah, ja miks te arvate et lisaraha lubamine sinna fondi on väljapool riigikogu otsustuspädevust?

Ja miks arvate et ka saksamaa laseb sinna fondi lisaraha panna ilma bundestagi otsuseta?

Iseasi kui sinna fondi pannakse raha võimenduse kaudu, mis oli algul plaaniski. Fond on ehitatud selliseks, et maksimaalselt võib kaotada raha ainult selles ulatuses, mis on sinna riik oma osalust lubanud maksta.

KAs henn põlluaas on kursis, et kreeka abistamise suurusjärk on 150 miljardit eurot kahjumit. Kui kreeka osutub maksevõimetuks ja lahkub eurotsoonist, on kahjumid 1500 miljardit eurot või 2000 miljardit eurot?

See tooks kaasa 30% -se tööpuuduse Eestis ja mujal Euroopas.

Matti Ilves 25. september 2012, kell 12:56  

Kas te tõesti arvate, et Riigikogu otsustab teisiti kui valitsus käsib?
Euroopa Liidu ametnikel on osariikide üle nii suur võim, et kolmapaeval hakkavad kaaluma, kuidas saaks tühistada Saksa kohtu otsuse! Uudis tuli just äsja.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP