RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 9. september 2012

MATTI ILVES: NEOKOLONIALISMIST

Lõpuks on aeg ka välja ütelda, et globalistide eesmärgiks on kehtestada ülemaailmselt neokolonialistlik süsteem. Globalismi veavad 30 ülirikast miljardäri (Maailmavalitsus) ja nende perekonda  ja sellega loodetakse saavutada veelgi suuremad kasumid oma korporatsioonidele. Tasuks teada ka seda, et tegelikut varustavad suures osas näiteks maalilma toiduga ainult 3 kompaniid, nende tooted on peidetud sadade erinevate brändide alla, need korporatsioonid on - Nestle, Graft Foods ja Pepsi CO. Samas püütakse ka saavutada totaalne kontroll inimeste üle. Selleks tahetakse luua üleilmne neomarksitlik totalitaarne riik ühes maailmavalitsuse ja rahaga.

Kõige kaugemale on jõutud projektiga Euroopa Liidus, lugege SIIT, siin on juba moodustamisel Euroopa Ühendriigid ja kui keegi kohalike globalistide - Riigikogu, valitsus - kannupoiss loodab, et rahvusriikide hävitamise hinnaga (mitte kellegi valitud EL-u president Herman Van Rompuy ütles hiljuti, et ühinenud Euroopa kõige suuremad vaenlased on rahvusriigid!) saame elama jõukas ja õnnelikus sõdadeta maailmas siis pean teda tõsiselt kurvastama.
Teid kooritakse varsti säästudest ja rahast paljaks hüperinflatsiooni teel ja kehtestatakse siis uus maailmaraha ning inimesed sisuliselt orjastatakse. Sest kes kontrollib rahaemissiooni, kontrollib ka maailma. Raha trükkimist ja jaotamist hakkab aga reguleerima transformeerunud eraisikutele kuuluv IMF või USA Reservüsteemi laadne organisatsioon, mis ka ei kuulu riigile. Muide, Euroopa Keskpank allub juba osaliset rahvuslike keskpankade kaudu üliriksate kontrollile, pankurite soove täidab see aga nii-kui-nii. Näiteks isegi Itaalia Pank kuulub pea täiesti eraomanikele.

Owner of Bank of Italy :

Bank Intesa Sanpaolo S.p.A. 30.3%
Bank UniCredito Italiano S.p.A. 15.7%
Bank Banco di Sicilia S.p.A. 6.3%
Insurance Assicurazioni Generali S.p.A. 6.3%
Bank Cassa di Risparmio in Bologna S.p.A. 6.2%
INPS (ainus riigiasutus) 5.0%
Bank Banca Carige S.p.A. – 4.0%
Bank Banca Nazionale del Lavoro S.p.A. 2.8%
Bank Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A. 2.5%
Bank Cassa di Risparmio di Biella e Vercelli S.p.A. 2.1%
jne.

Järgmine riikide liidu projekt Põhja-Ameerika Liit on ka juba moodustamisel ja hakkab koosnema USA-st, Kanadast ja Mehhikost. Leping on juba saanud salaja allkirjad. Selle liidu poole liigutakse samuti tasapisi ja varjatult, nii kui seda tehti E Liidus järjest suurema tsentraliseerimise teel kuni Euroopa Ühendriikideni välja.

Selline on siis üpris tõenäoline tulevikustsenaarium kuhu poole ülirikkad miljardärid püüdlevad, muidugi ma loodan, et see kunagi ei teostu. Sest nende tumedate jõudude vastas on märksa tugevamad loomulikud jõud - rahvused ja rahvusriigid, kes ei lase ennast juba ilma võitluseta hävitada.
TÕDE TEEB VABAKS!

Vaadake lisaks videot,
N.Rockefeller räägib Maailmavalitsuse lõplikust sihist:

5 kommentaari:

Anonüümne 10. september 2012, kell 07:32  

Üks maailmakord, üks rahvas, üks valitseja...see printsiip ja idee utoopilisest ühiskonnast on sama vana kui inimkonna soov ehitada Paabeli torni. Uut maailmakoda ei poolda ainult Rockenfeller,Kissinger jt.
Vaid idee ise on palju vanem kui meie ühiskond seda on. Samuti on sotsialistid/marksistid võtnud omaks idee,et maailmas saab rahu olema vaid siis kui kõik rahvad loobuvad oma iseseisvusest ja ühendatakse sotsialistliku egiidi all ühtseks massiks.
Tahan rõhutada,et kapitalism ja sotsialism on oma olemuselt kaks äärmust,kuid nad on ühe ja sama puu erinevad oksad ning viljad,mida nad kannavad on kibedad ja mõrud.
Senikaua kuni meie ei mõista,filosoofiat ning ideed,mis paneb maailma ülirikkad tegutsema ühtse maailmavalitsuse suunas. Siis ei saa me ka aru mille nimel me üldse võitleme.
Sellepärast soovitan ma kuulata neil,kelle inglise keele oskus seda võimaldab Bill Cooperi raadiosaadete seeriat :Mystery Babylon.
Kätte saadav on see siit: http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?page_id=7576

Matti Ilves 10. september 2012, kell 11:55  

Tänan, head mõtted! Tänud ka lingi eest.

Anonüümne 10. september 2012, kell 12:49  

Need, kes seda maapalli tegelikult juhivad ei tea meist keegi. Rockefeller või Rotschildid on ainult üks osa püramiidist ja võib arvata, et mitte kõige kõrgemal. Kui mõelda kuidas käis asi 1000.a. tagasi, siis eksisteerisid erinevad kildkonnad: kaupmehed, paavstid (vatikan) ja nende (preestrid), ristisõdalased, ordud jne. Sõdu ei võetud ette ilma Paavstide armulise nõusolekuta. Vatikani sidemed olid seotud ammusest ajast Iisrealiga ma arvan (Templi ordu). Seetõttu võib arvata, et niidid ulatuvad sionistide kätte. Sionism loodi niiöelda paarsada aastat tagasi, kuid eks seegi püstitati millegi varasema pinnale. Võimalik et tänase absurdidraama mõttetöö tuleneb suurte habemetega ning musti kuube kandvatelt nn. "usu" tegelastelt. Taheti ju varem rahvaid "valgustada" ja "vabastada paganlusest" usuga. Samad vennad on toonud selle asemel demokraatia jms mehhanismid.

Mm

Matti Ilves 10. september 2012, kell 18:25  

Tegelikult ma pooldan meie luterlikku kirikut, see on veel ainus moraalsuse kants, mis meile jäänud üldises moraalitus liberaaldemokraatlikus läänemaailmas. Lähemal ajal tuleb üks sissekanne, mis selgitab ka tegelikult kiriku tegevust meie ristiusustamisel muistse vabadusvõitluse ajal. Suuremat osa mängisid siin hoopis kaupmehed, ka ristisõja finantseerimisel.

Anonüümne 12. september 2012, kell 23:24  

Kaupmeestel ja Ordul oli vaja enne maade vallutust taodelda luba Rooma Paavstilt. Kui olid probleemid maade jagamises, pöörduti jälle paavsti poole. Eks see keskus seal vatikanis ikka on. See võib olla nagu vabamüürlus, kus alamad astmed võivad toimida tegelikult heades plaanides, kuid kõrgemad (33-aste) on täis kurjust, ahnust. Samamoodi kiriku preestrid võivad täita ühiskonnas kasulikku rolli, kuid vaadates tänase paavsti lõusta (kes on muideks sakslane, nagu 1000 a. tagasi), ei tundu see väga pühalikuna...
Siioni Tarkade Protokollis põhiteesiks oleks vast segaduste loomine. Luuakse segadusi selleks et hävitada olemasolev struktuur ja allutada rahvad. Kui see on tehtud, siis luuakse jälle õiglastel alustel normaalne ühiskond, mis aga toimib ainult uue keisri heaks.
Kirik on konservatiivne ja lähtub tegelikult normaalsetest kommetest. Loodud segadus on see, mis neid kombeid hävitab.
Tegelikult tundub, et me oleme totaalse kontrolli all. Eliit on tuhandete aastatega moodustanud täievõimu, mis on varjatud valega.

Mm



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP