RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 14. september 2012

VEIKO RÄMMEL: UTOOPIA HUKK SAAB OLEMA KOLE NING VERINE!

Veiko Rämmel
Nüüd on see, siis ka meie kvislingi Andrus Ansipi suu läbi kinnitust leidnud. Toetades Barroso nn rahvusriikide föderatsiooni ideed toetab ta tegelikult ju Eesti hävitamist.

See föderatsioon oleks teise nimega Euroopa Ühendriigid. Olgem ausad, seesama ongi algusest peale olnud sionistlik-vabamüürlike jõudude eesmärgiks, kes EL-s niite tõmbavad. Esmalt üritati maailmavalitsust realiseerida NSVL-i kaudu nn kommunismi või internatsionaalse liikumisega. Ei õnnestunud, siis mõeldi välja Euroopa Ühendriikide idee. Eeskujuks USA ja vasakpoolne roosa unenägu võrdsusest, sallivusest ja sõdadeta maailmast.
Paraku unustati, et erinevalt USA-st on rahvusriikidel erinev kultuur sh töökultuur ja moraal ning eetika, ebavõrdne arengutase jne. Stardipositsioon on erinev ja seetõttu ei õnnestu ka see ebapüha üritus.
Samal ajal, kuna tegu utoopiaga saab selle hukk olema kole ja verine. Tänud Teile Barroso ja Eestis kvisling Ansip oma kamariljaga.

2 kommentaari:

Anonüümne 14. september 2012, kell 16:36  

Nii nagu Paabeli torni ei õnnestunud inimkonnal aegade hämaruses valmis teha, kuna jumal segas ära kõigi rahvaste keeled,et need enam üksteist ei mõistaks. Nii saab ka "superriigi" Euroopa konföderatsiooni tulem olema paratamatu hukk. Ilmselt seda utoopia ehitajad teavad aga üritavad seda eitada kuni viimase hetkeni. Ma ei usu,et eurooplased lepiksid sellega,et nad annavad oma õigused kesksele valitsusele,mis otsustab inimeste saatuse hällist hauani.

Matti Ilves 14. september 2012, kell 17:43  

Loodame jah, et EL kaob õige pea ajaloo prügikasti.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP