RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 26. september 2012

Võõramaalaste naistelt kodakondsus!


Eestist ja Lätist pärit naiste fiktiivabielude sõlmimine on saavutanud seni oma suurima mõõtme. Lisaks naiste oma kodumaadele on need häbistajad kasutamas ka teisi riike oma tegevuse asupaigana. Küprost, kus Eestist pärit neiud sõlmivad raha eest või pettusega abielu immigrandiga, kelle tõeline eesmärk on saada elamisluba Euroopas, teame me juba varem. Ka Kreeka on meediavahendusel tuttav paik, kus Eesti “tantsijad” agaralt fiktiivabielusid sõlminud on.Kolmas üks sihtmaid on Iirimaa ja seal on baltikumist pärit naiste äri tuntud teema.

“Pakun 1000 eurot Iirimaal fiktiivabielude eest Pakistani tüüpidega. Nemad tasuvad lennupiletite ja eluaseme eest ja viivad sind ostlema,”kirjeldas Õhtuleht ühe äritseja sõnu.
Eesti naised kurdavad, et kohalikud mehed ei kulda neid üle kiiduavaldustega jm üliviisakusega aga mis oleks ajendiks?
Väärt kommentaar Delfis vastuseks artiklile” Kuidas me tagasi tulime”:
Eesti naine seostub üha enam mingi Ricardode, Johnide või Jamalide secondhand-iga, kes ei tekita mingit soovi olla temaga härrasmees. Seksturism on siin tavaline ja siin on näha kohalike naiste naiivsust, kergemeelsust ja materialismijanu. Arvab keegi, et need odavlennufirmadega siia tulevad “kõrgklassi”  meestehordid tulevad kultuuri otsima? Ei, nad tulevad, sest teavad, et siin on kergemeelsed/odavad naised, keda mõne dringi ja võltside kiidulaulude järel ära viia saab.
Eesti naised võivad ju näpuga osutada kohalike meeste suunas ja siunata aga ega kergemeelsed korralike mehi ei meelita ka ja paraku on nii, et kohalik naine näib üha rohkem kinnistavat omale tüüpilise slaavihoora mainet mitte väärtusliku ja hea naise oma, keda välja sooviks kutsuda. Vähemalt mina küll sellist neidu nagu loo autor enda kõrvale ei tahaks isegi, kui ta tulevikus muutuks, sest kõlama jääks märkssõnad: seksturisti mängukann, kergemeelne, materialistlik, eesti naine…”
Milleks kodakondsus  naistele, kes kasutavad seda mingisuguse kaubaartiklina toomaks Euroopasse ja sh Eestisse või sünnitamaks lapsi vaenlasele, kes suhtub pigem vaenulikult meie esivanemate kultuuripärandisse, ei taga meie rahvuskultuuri ega riigi kestvust, kuid nõuab õigusi? Võiks ju viibata näpuga ka kohalikele meestele, kuid statistikanumbrid segaabielude või segapaaride kohta ei anna selleks alust.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP