RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 12. oktoober 2012

Eesti Kristlikud Demokraadid pankrotis

postitas mauri JUMAL-AITA osak. 8:51 12. oktoober, 2012
eesti värk Erakond Eesti Kristlikud Demokraadid sai eile kätte Harju maakohtu otsuse erakonna pankroti kohta, ent partei juhid sellega leppida ei kavatse ja kutsuvad  veel sel kuul kokku kongressi.
"Me ei saa pankrotiotsusega mingil juhul nõustuda. Peame edasiste sammude kohta juristidega nõu. Hetkel on selgusetu, kelle huvides pankrott välja kuulutati ja kas see otsus jääb kehtima," ütles kristlike demokraatide esimees Peeter Võsu.
Võsu tõdes mõne nädala eest ERR-i uudisteportaalile antud intervjuus, et erakonnal on võlakohustusi ca 300 000 euro eest. See summa jäi üles pärast 2007. aasta valimiskampaaniat.

Allikas: http://minut.ee/
____________________
Mõtlesin, et EK Demokraadid said raha laiahaardelise valimiskampaania korraldamiseks 2007. aastal välismaalt mõne kristliku organisatsiooni-fondi käest, aga selgub, et nad kasutasid siiski laenuraha, lootes selle tagasi maksta kui saavad parlamendierakonnaks. See oli suur risk ja tagajärjed on nüüd käes. Võib-olla aga ei pidanud mõni kokkulepe raha hankimiseks, kui valimised ebaõnnestusid - ei tea. See olgu aga hoiatuseks teistele erakondadele.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP