RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. oktoober 2012

Jüri Lina loeng “Näilus ja tegelikkus”

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina Rootsist käis septembris Küprosel, massoonide paradiisis, kus avastas rohkesti uut materjali, sealhulgas ühe jubeda vandenõu kohta, mis avalikkuse eest on jäänud varju.

Õhtu kestel räägib ta põhjustest, miks avalikkus eelistab uskuda näilisi andmeid ja eirata tegelikkust, kuigi silmanähtavad asjaolud viitavad ilmsetele valedele. Jäetakse aga esitamata olulised küsimused.

Ta toob näiteid kõige pöörasematest poliitilistest ja majanduslikest illusioonidest. Näiteks sellest, kuidas parun Rothchild santazheeris Vene tsaari ja kuidas USA 1974 pani toime järjekordse raske roima, mille tagajärgede tõttu kannatab sadu tuhandeid inimesi.

Mitmes küsimuses keeratakse kuulaja ettekujutus maailmast pea peale, sest seekord räägib Jüri Lina teatud tundlikest asjadest, mis seni on tähelepanuta jäänud.

Esimest ja viimast korda näitab Jüri Lina, kuidas ta hangib andmeid ja kuidas toimub selle materjali järelkontroll.

Kuulaja saab teada ka põhjustest, miks Euroopa Liidu juhtkonnal hakkas kiire Euroopa Ühendriikide moodustamisega.
Tutvustatakse neid, kellele on kasulik välja mõelda ja levitada üha uusi müüte.

Räägitakse uusimatest, kuid varju jäetud avastustest inimeste tervise parandamiseks.

Ürituse kestus on kolm tundi. Müügil Jüri Lina raamatud, filmid (DVD-l, kõik on varustatud eestikeelsete subtiitritega) ja CD-plaadid (Toivo Kurmeti ja eetilised muinasjutulavastused).

Tere tulemast!

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 5. novembril kell 19 Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus, Tõnismägi 2, väikeses saalis, sissepääs 8 eurot.
Teisipäeval, 6. novembril kell 19 Tartus Turu 2, TASKU, Dorpati konverentsikeskuses, Petersoni saalis, sissepääs 7 eurot.
Kolmapäeval, 7. novembril kell 19 Pärnus hotelli “Viiking” konverentsisaalis, sissepääs 6 eurot.

Jüri Lina järgmised loengud Eestis leiavad aset 15., 16. ja 17. aprillil 2013.

Kui kõik hästi sujub, toimub samal kevadel ka uue filmi “Meloodiate lummuses: Toivo Kurmeti muusikalisest pärandist” maailma esilinastus Tallinnas. Film on eestikeelne. Järgmisel päeval saab kuulata Toivo Kurmeti senitundmatut “Veevalaja katkenud sümfooniat”, mis selleks ajaks on ilmunud heliplaadil.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP