RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 27. oktoober 2012

Kuldne Koidik on populaarsuselt kolmas partei

Kaheksakümnendatel loodud kreeklaste rahvuslik partei Kuldne Koidik on peale parlamenti pääsemist üha enamsuurendanud oma populaarsust. Ajalehe “Ellada Avrio” korraldatud uuring näitas, et partei on võrreldes juunis toimunud valimistega kahekordistanud oma toetajaskonda seitsmelt neljateistkümnele protsendile. See muudaks partei tänase seisuga populaarsuselt kolmandaks
Kreekas, kus ligi 11 miljonist elanikust juba miljon on eksootilist päritolu immigrandid, on mitmetes endistes rahulikes piirkondades kuritegevus laes ning need on kohad, kus politsei hakkama ei saa. Liberaalriik on liiga nõrk, et lahendada temas esile kerkivaid tõsiseid probleeme.
Kreeka rahvuslased on vastanud olukorrale otsi ja hävita stiilis programmiga. Mitmetesse piirkondadesse, kus politsei hakkama ei saa, on viidud Kuldse Koidiku meeste järelvalve alla ning migrantide “vägiteod” on vähenenud märgatavalt.
” Me peame kaitsma kümmet miljonit kreeklast, kes kannatavad halva majanduse, mõrvade, vägistamiste ja kõige muu all, mida illgaalid on võimendanud siin riigis, ” ütles parteiesindaja  Ilias Panagotiaros NBC uudistele.
Rahvuslaste koondumine ja jõulisem tegutsemine peab toimuma ka Eestis. Täna pole areenil ühtegi arvestatavat jõudu, kes välishuve kaitsvast ja hinnatõusu mahitavast(meenutagem aktsiisitõuse ja kodukuludele  lisamaksude kehtestamist) saamatule parlamendile hambaid näitaks. Peame selleks jõuks saama või känguma.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP