RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 24. oktoober 2012

Martin Helme: koos euroliiduga saame ka Venemaa

  Martin Helme
Martin Helme
foto: Mihkel Maripuu / Postimees


23.10.2012 17:32
Martin Helme, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige
Kui eurovalitsusi hakkab moodustama europarlament, nagu unistab ekspeaminister Mart Laar, siis hakkab neid moodustama tegelikult saksa rahvas, kirjutab Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige Martin Helme Postimehe arvamusportaalis.
2003. aastal, kui Eestis toimus rahvahääletus Euroopa Liitu astumiseks, vandusid kõik Eesti poliitilised jõud, et Eesti ei lahustu suures eurokatlas, sest me pooldame ainult tihedat riikidevahelist koostööd, mitte föderaalset superriiki.
See väide oli kahepalgeline algusest saadik, sest juba kümne aasta eest oli üheselt selge, mis suunas Euroopa Liit liigub. Tänaseks on ta kohale jõudnud ja nüüd pole enam ühelgi euromeelsel poliitikul võimalik lihtsalt rääkida suveräänsuse säilitamisest ja riikide liidust – sedavõrd teravas vastuolus reaalsusega on tegelik Euroopa Liit ja meie poliitikute senine euroretoorika.
Siit tulenevalt ka üsna jõuline ümberpositsioneerumine. Asi taandub tegelikult väga lihtsale küsimusele: kas pooldada eestlaste iseotsustamisõigust või pooldada enda andmist kellegi eestkoste alla.
Mida eestkoste all olemine tähendab, peaks igaühele olema selgeks saanud seoses EFSF ja ESMiga. Kogu Eesti võimueliit pooldab reservatsioonideta Eesti allutamist Saksamaa eestkostele. Seda tehakse küünilises teadmises, et sakslased on meid ajaloos korduvalt venelastele maha müünud ja teevad seda kõhklematult jälle.
Piisab kui märkida Nord Streami. Või euroliidu teise tuumikriigi Prantsusmaa Mistrali müüki Venemaale. Piisab kui meenutada, kuidas reageeris Euroopa Venemaa kallaletungile Gruusiale. Või millise surve alla pani Berliin meid «venelastega ära leppimiseks» pärast aprillimässu 2007. aastal.
Samamoodi, nagu meie kohalik võimueliit ei saa enam varjata asjade tõelist olemust ja liikumissuunda, ei saa seda varjata Brüssel. Euroopa Liit on alati koos püsinud hirmutamise ja äraostmise taktikal. Nüüd on raha otsa saanud, mis tähendab, et järgi ongi jäänud ainult hirmutamine.
Iroonilisel ja paradoksaalsel kombel hirmutatakse meid Eestis Venemaaga, mis, kui vaadata eelmist lõiku, peaks iseenesest olema mittetoimiv. Aga meil on 10-15 aasta jooksul avalikkusele tekitatud teatav pavlovi refleks, mis tingib, et täiesti irratsionaalselt usutakse, nagu oleks meie valik Venemaa või Euroopa Liit, andmata endale aru, et nende kahe asja vahel käib hoopis «ja».
Mina (ja muide ka mitte minu erakond) ei poolda mitte mingil juhul mitte ühtegi väljakäidud ideed seoses euroliidu arenguga. Arvestades Eesti rahvaarvu on täiesti selge, et kui eurovalitsusi hakkab moodustama europarlament, siis hakkab neid moodustama saksa rahvas.
Kui europarlamendi liikmeid hakatakse valima mingite hiigelsuurte ringkondade põhjal, siis eestlasi sinna enam ei satu – rootslased ja soomlased lihtsalt hääletavad oma rahvuskaaslased sisse ja kogu lugu.
Minu ettekujutuses peab Euroopa Liit liikuma tagasi oma algupärase idee juurde, milleks oli tihe majandusalane koostöö sõltumatute Euroopa riikide vahel. Kui ta seda ei tee, siis seisab ees väga ebameeldiv lähitulevik sel lihtsal põhjusel, et Euroopa rahvad (eestlased, muide, kaasa arvatud!) ei ole nõus andma ära õigust kehtestada ise oma makse ja otsustada ise oma eelarvekulude üle.
Kuna vabalt ja demokraatlikult seda nõusolekut ei saada – eks pressige Laarilt või Ansipilt välja lubadus korraldada sel teemal referendum – minnakse pettuse, ähvarduse ja jõu teed. See pöörab inimesed veel karmimalt euroliidu vastu kõikjal.
Pankrotis riigid tuleb pankrotti lasta, mitte muuta nende võlgasid kõikide mureks. Pankrotis pangad tuleb samuti pankrotti lasta. Ilma selleta ei ole lootustki, et saaks toimuda majanduses vajalik puhastumine ja restruktureerumine.
Euro tuleb ajaloo prügikasti saata ja taastada rahvuslikud valuutad, et taastada rahvuslike majanduste jaoks eluoluline puhvermehhanism, mis aitab neil taastada oma konkurentsivõime ja hoida väliskaubandus pikas perspektiivis tasakaalus.
Kõike seda ei kavatseta muidugi mitte mingil juhul teha, sest Euroopa poliitiline koorekiht – selle Eesti osa muuhulgas – on kindlalt otsustanud luua Euroopa Ühendriigid ja seda ebademokraatlikku moodustist siis valitsema hakata.
See saab lõppeda ainult vägivalla ja krahhiga – tegelikult vägivald ja kaos ongi juba Euroopa tänavatel. Eesti teeks targalt, kui ta tõmbaks enda jaoks maha selged punased jooned, millest ta üle ei astuks, vaid ütleks kõigile ausalt välja, et ta pigem lahkub liidust, kui nõustub nende uute reeglitega.
keskvalitsuse moodustamine, teiste riikide ja pankade võlgade maksmine, eelarvete ja maksude kooskõlastamine keskuses, samuti ühtne justiitssüsteem ning julgeolekuaparaat on kindlasti taolisteks punasteks joonteks.
Ekspeaminister Mart Laar esitas laupäevases Postimehes enda nägemuse sellest, kuidas tuleks Euroopa Liidu juhtimist reformida, et ühendus taas tugevaks muuta. Ta soovitas luua mitme riigi peale ühised europarlamendi valimisringkonnad, koostada eurokomisjon nende valimiste tulemusena ning nii, et kõigi väikeriikide esindajad ei ole seal iga kord esindatud.

Toimetas Alo Raun, vanemtoimetaja

6 kommentaari:

Anonüümne 24. oktoober 2012, kell 10:30  

EKRE aseesimees K. Jaak Roosaare on kõrge kraadi vabamüürlane.

Matti Ilves 24. oktoober 2012, kell 12:31  

Palun mitte levitada valeandmeid, K.Jaak Roosaare nimeline isik ei kuulu isegi mitte juhatusse ja ei ole ka volikogu liige.
Andmed: http://www.ekre.ee/

Anonüümne 24. oktoober 2012, kell 16:33  

K. Jaak Roosaare nimi jookseb siiski läbi sellest loost

http://rahvuslane.blogspot.com/2012/10/tallinnas-juhib-ekre-vagesid-martin.html

Anonüümne 25. oktoober 2012, kell 20:56  

Sedamoodi nad igalepoole infiltreeruvad ja siis nõukogu koosolekutel suunavad dialooge ja vestluse käigus tulevad mõne kaasordulasega "juhuslikult" mõne hiilgava idee peale. Mida orduvälise juhatuseliikmed vaatavad kui loomuliku mõttearendust ja lõpuks kiidavad "uued mõtted ja suunad" ka ühiselt heaks. Sellised dialektilised mängud toimuvad tõenäoliselt terves maailmas kõiksugu nõukogudes ja on toimunud juba sadu aastaid. Need mõtted omakorda saavad nad oma ordudes analoogselt kaasorduliikmena esineva aga tegelikult illuminaatide käskjalalt saadud juhistena. Illuminaadid ise on teatud Luciferi usku tegelased keda suunavad Sionistlikud Rabid ja muud mustad jõud arvatavasti.

Muideks EL hümniks on "ood rõõmule". Heliloojaks L.V.Beethoven, kes elas aegadel kui Illuminaatlus sai alguse. Beethoveni üheks õpetajaks oli illuminaat, kes nähtavasti mõjutas seda muusikageeniust oma "humaansete" mõtetega. Mida aga Ludwig ise sellest arvas, ei oska öelda. Tõenäoliselt oli ta niivõrd muusikas sees et mõtles midagi muud hoopis... võibolla kuidas illuminaatidest üle olla.

metsamati

Anonüümne 27. oktoober 2012, kell 00:31  

Lugesin Estonia huku nn kadunud materjale.Sääl jäi silma ,et juba enne laevahukku sõbrustasid Eesti ametnikud Rootsi salateenistusega kellele siis söödeti ette mingi maha jäetud vene sõjaväebaas.Rootsi transiitis usinasti "kola" USA-le mida nad küll ametlikult ei kinnitanud.Eestlaste usinus oli võrratu.Vanad mehed sattusid õhinasse ,et ka neid on arvestatud ja liivakastimängud ei olnud enam kaugel tulema.Peagi nad tutvustasid end Rootsi salateenistusele sõrmuse järgi ,et kes kannab sellist siis teda võib usladada.Rootsi muigas aga mängis siiski kaasa!Kindlasti on ka tänini sõrmuste isandad oma mõtetes Napoleonid ning kasvatavad juba endile igli tiibu.Peagi loodi Tartus vabamüürlaste looz ja nimede avalikustamisel selgus ka liivakasti seltskond.Minu arvamuse selle kohta Äp-s kisti üsna ruttu maha aga ma siiski kordaks end.Vabamüürlus peaks olema massoonluse eelkäija.Kahjuks meie riigi eksisteerimine sinna aega ei kuulu.Kui SSSR-i ajal oleks siin eksisteerinud mingi vabamüürlaste salajane klubi siis KGB oleks neid nottinud nagu rotte.Kui aga see klubi loodi nüüd ja "liivaaksti lapsed" arvavad ,et on nüüd täieõiguslikud organisatsiooni liikmed siis kui see isegi oleks nii ,ootaks neid vaid püramiidi kõige alumine aste ehk jooksupoiss!Ei usu mina ,et neid kusagile oleks kutsustud või ,et nad oleks Eestis sajandeid eksisteerinud.Pigem on tegu vargajõuguga kes on endale maksumaksja rahast lubanud surmani kuldse elu ja igavusest ning vähesest mõistusest on võtnud endile tiitli mida mitte keegi neile ei ole kunagi andnud!

Anonüümne 27. oktoober 2012, kell 11:57  

Ei peagi olema. Piisab kui on korruptandid lihtsalt. Küsimus on kes neid korrumpeerib. Ettevõtja Aadu tänavalt ei vii meid kondödoraalsesse euroopasse.
Mis asi üldse oli SSSR? On teada fakt, et Hurtsov ühel ettekandel lobises välja: NSV ülemnõukogu või partei ja "vanemate kogu" nimel otustati.. Sellist asja nagu "vanemate kogu" ametlikult ei ole kunagi NSVL-s eksisteerinud.
Vabamüürlus on julm organisatsioon. Kui vaja siis notivad ka üksteist. Käsud tulevad illuminaatide ordudest.
Rootsi ja Taani on üks eesrindlikemaid loožide ideaalide kandjaid Euroopas. Nendeks on humaansus, võrdsus, vendlus, abistamine ja kõik selline relatiivne jura, millega saab pea kõiki tegusid põhjendada.
Ajakirjandus ei kirjuta kunagi salaorganisatsioonidest, samas nad nuhivad välja viimse kui detaili näit. kuidas paar klassiplikat kuskil külakoolis kaklesid ja suurendavad selle mingiks õudseks kuriteoks(mis on ka meie tänase humanismi tulemus).



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP