RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. oktoober 2012

MATTI ILVES: ISESEIVUSEST LOOBUMINE ON RIIGIJUHTIDE TASANDIL OTSUSTATUD

Eesti iseseisvusest loobumine sai alguse Euroopa Liitu astumisega 1. mail 2004. Kohe algas ka järjest kiirenev protsess iseseisva otsustusõiguse loovutamisest E Liidule ja nüüdseks oleme kaotanud tegeliku iseseisvuse, kirjutasin sellest juba 1. juunil 2011 - SIIN.
Nüüd on tarvis see areng ka ametlikult vormistada ja luua föderaalne riik - Euroopa Ühendriigid. Nii nagu kohane, üteldi see mõte välja kõige kõrgemal tasemel, Euroopa Komisjoni presidendi José Manuel Barroso poolt.

Meie reeturpoliitikud on kohe ka sellega nõus, ütles juba peaminister Ansip, et see on meile kasulik. Kus on veel nähtud seda, et iseseisvusest loobumine oleks kasulik ja kui ka oleks, ei loobuks ükski väärikas rahvas sellest kasu nimel. Eesti rahvas on valanud minevikus palju verd iseseisvuse saavutamiseks ja nüüd ütleb üks endine kommunist meile, et sellest loobumine on kasulik. Ansipile võib-olla ongi kasulik, sest saab ta ju tõenäoliselt salajast palka Euroopa Ülemkogus istumise eest, lugege veel SIIT.
Eesti kommunistid, samuti nende sabarakud, on olnud vaid kuulekad kõrgemate ülemuste käsutäitjad ja selleks on nad ka jäänud. Ansip ei ole sugugi üksinda, alles äsja kirjutas "Postimees": "Riigikontrolör Mihkel Oviir väljendas täna Oskar Lutsu Palamuse gümnaasiumis põhiseaduse teemal koolitundi andes isiklikku sügavat veendumust, et globaalsetest arengutest tulenevalt peaks Euroopa Liit selgelt arenema föderatsiooniks, kuna see on ka Eesti huvides."

Olen kindel, et selliseid reeturkikke arvamusavaldusi tuleb veel ja veel...
Loodan siiski, et Riigikogu ei julge sellist kardinaalset riiklusest loobumise otsust vastu võtta ja korraldatakse  üldrahvalik referendum. Hoolimata enne rahvaküsitlust läbiviidavast ajapesust, saavad reeturpoliitikud lõpuks rahvalt ka väärilise, iseseisvust pooldava vastuse.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP