RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. oktoober 2012

MATTI ILVES: RAHVA RAHULOLEMATUS KASVAB

Tõlge:
Revolutsioon on tulemas: revolutsioon, mis on rahumeelne, kui me oleme küllalt targad, edukad, kui me oleme piisavalt õnnerikkad - aga revolutsioon tuleb kas me seda tahame või mitte. Me ei saa mõjutada tema iseloomu, ei saa muuta tema kulgu, see on paratamatus.
John F. Kennedy

Kennedy räägib siin revolutsioonist, see kahtlematult tuleb ja kukutab ebaloomuliku finantskapitalismi ning seda juhtivad miljardärid, selle tulemusena taastatakse lihtsalt kapitalism loomulikul kujul, nii kui sellest rääkis juba entsüklopeediliste teadmistega kuulus filosoof Max Weber: "Kapitalism ei ole mitte eraomandi, vaid kultuuri ja moraali saadus. Täpsemalt peitub kapitalismi loov eetika individuaalses vastutuses, otstarbekas täpsuses, hariduses, inimese tubliduses ning eelkõige kasumi kõlbelises tarvitamises."

Meil Eestis ei ole revolutsiooni muidugi oodata, aga rahva rahulolematus kasvab nii liberaalide poliitikaga kui ka valitsusega ja see tundub olema alles algus. Seetõttu on tulevastel parlamendivalimistel ooda ka meil revolutsioonilist pööret, selle tulemusena pääsevad võimule Eesti huvide eest seisvad rahvuslased. Praegu teatavasti kartellierakonnad seisavad vaid Euroopa Liidu huvide ja mitte eestlaste kaitsel ja valetavad meile, et selle kärbuva liidu ambitsioonid ongi meie huvides.

Valitsus on teinud kõik, et rahva rahulolematus kasvaks, pea iga kuu puutume kokku järjest hullema uue skandaaliga ja neid kõiki ei jõua siin kirjeldada. Äsja streikisid ainult meditsiinitöötajad aga on oodata uusi streike, sest lubatud palga ja pensionitõusud on lihtsalt naeruväärsed, ning ei kata isegi kappava inflatsiooni mõjul tekkivaid kulutuste suurenemisi inimestele.
Eurotsooni aastane inflatsioon püsis juunis maikuu tasemel ning oli 2,4 protsent. 12 kuu keskmine inflatsioon oli kõrgeim Eestis ja Ungaris, mõlemas riigis on see 4,7 protsenti, selle näitajaga oleme kindlalt esikohal. Viimastel kuudel on inflatsioon olnud juba kõvasti üle 5%-di ja jätkab kasvu, eriti tuleval aastal seoses elektrihinna suure tõusuga.
Mõjuma hakkab ka Euroopa Keskpanga katteta eurode trükkimine, kuulutas ju see pank avalikult, et nad on valmis ostma raskustesse sattunud riikide võlakirju piiramatus koguses.
Valitsus aga ei kavatse midagi teha riigikassasse täiendavate tulude otsimiseks, kuigi selleks on võimalusi väga palju.

Seega on ka meil oodata revolutsioonilisi muutusi ja eriti head võimalused on ainsal tõsiseltvõetaval, rahvuslike huvide kaitel seisval parteil - Eesti Konservatiivsel Rahvaerakonnal. Tutvuge ka partei kodulehega: http://www.ekre.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 29. oktoober 2012, kell 17:18  

Teeme siis veel ühe kommentaari, mis läheks Echeloni andmebaasidesse töötlemisse.

Nimelt, ei ole asi nii lihtne, et näitan näpuga saamatutele ja tulen teen paremini. Ja revolutsioon? Hoidkem selle eest! Kõige pealt mõelge kust pärineb sõna revolutsioon ja mis aegades ja kes seda tegelikult korraldanud on. Täna me igatahes peaksime varasemate revolutsioonide alusel elama "vabaduses, võrdsus, vendluses" halleluja.

Mm



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP