RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. oktoober 2012

VABAMÕTLEJA: Sudaani magusad naftaväljad

Aastal 1906 nõudis Ameerika Ühendriikide valitsus Rockefeller Standard Oil Trust’i laialisaatmist vandenõu sepitsemise tõttu. 15. mail 1911 deklareeris USA ülemkohus: „Seitse meest ja korporatiivne ühing on konspireerinud kaaskodanike vastu. Tagamaks vabariigi turvalisus, tuleb see ohtlik vandenõu lõpetada 15-ks novembriks.“  Ühingu laialiminekut siiski ei toimunud. Vastupidi – samade inimeste poolt loodi uusi tütarfirmasid ja Rockefellerite dünastia jõukus pigem kasvas. Tänaseks on Rockefellerite ja Rothschildide dünastia oma jõud ühendanud ka ametlikult. Loe: Kaks finantsmaailma kõige mõjukamat dünastiat, Rockefellerid ja Rothschildid, on tänaseks avalikult ja ametlikult teatanud, et on alustanud tihedat koostööd.
Aastakümneid toetasid Lääne luureagentuurid Sudaani Rahva Vabastamisarmeed (SPLA), eesmärgiga murda Sudaani eneseväärikus ja iseseisvus. Sudaani Vabariik on veel üks viiest riigist – koos Kuuba, Põhja-Korea, Süüria ja Iraaniga – mille keskpank ei ole Rothschildide poolt juhitud keskpanganduskartelli võimu all. Juba aastal 1993 süüdistas Sudaani president al-Bashir Saudi Araabiat Sudaani Rahva Vabastamisarmee (SPLA) salajases relvastamises. Lisaks tegeles sellega CIA koostööl läbi Keenia territooriumi Mossad. Konfliktist kasvas välja üks Aafrika kõige pikim kodusõda. Kui rahutused olid nõudnud juba 2 miljoni inimese elu, pidi Sudaani president Omar Hassan al-Bashir loovutama lõunapoolse osa riigi territooriumist.
Aafrika kirdeossa loodi seega uus riik: Lõuna-Sudaani Vabariik. Tegemist on merepiirita 8,3 miljonilise elanikkonnaga riigiga, mis saavutas „iseseisvuse“ 9. juulil 2011. „Iseseisvale“ riigile kohaselt tuli luua ka oma keskpank. Värske president Salva Kiir Mayardit allkirjastas dokumendi, mille alusel sai riik formaalselt keskpanga: Lõuna-Sudaani Vabariigi Keskpank. Väidetavalt on Lõuna-Sudaani naftavarud kaheksa perekonna poolt juhitud panganduskartelli – eesotsas Rothschildidega – haardes. Uurivajakirjanik Dean Henderson kirjeldab oma veebiväljaandes „Left Hook“, kuidas pangandusoligarhia püüab oma mõjuvõimu laiendada üle kogu Sudaani Vabariigi. Seniseks saavutuseks on Sudaani territooriumist ainult poolt, s.o. 2011. aastal rahvusvaheliselt tunnustatud Lõuna-Sudaani Vabariik. Kuigi kätte saadi kõige magusam tükk koogist, leidub Sudaani Vabariigi aladel veel väärtuslikku musta kulda. Tahetakse kõike.
Sellest annab tunnistust, et kõigest paari päeva möödumisel iseseisvaks riigiks kuulutamisest, moodustas Lõuna-Sudaani Vabariigi naftafirma Nilepet ühisettevõtte Rothschildide poolt kontrollitud Glencore International Plc-ga. Uue firma nimeks sai PetroNile, millest 51% kuulub Lõuna-Sudaanile ja 49% Glencore’le. Ja vähem kui nädala aja pärast iseseisvumisest puhkesid Lõuna-Kordofani aladel laialdased rahutused. Lõuna-Kordofan on naftarikas maa-ala, mis asub Sudaani ja verivärske Lõuna-Sudaani piiril. 75% Sudaani naftavarudest asuvad just selles regioonis.
Allikad:
1)http://paranoiamagazine.com/archives-3/the-four-horsemen-of-oil/
2)http://deanhenderson.wordpress.com/2011/07/17/the-rothschilds-south-sudan-oil-grab/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP