RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 2. oktoober 2012

Valitsus ise kavandab Eesti Vabariigi likvideerimist

Kui Eesti 1. mail 2004. a Euroopa Liidu täieõiguslikuks liikmeks sai, oli see Eesti rahvale tähtis päev. Tähendas see ju meie riigile julgeolekut ja majanduslikku stabiilsust, sest vaevalt keegi julgeb EL’i liiget rünnata, rääkimata siis liikmete omavahelisest tülitsemisest – Euroopa Liit on tugev liit, milles olevad riigid on nagu parimad sõbrad.
Lisaks väitsid ajalehed, et „EL tähendab suuremat stabiilsust pea kõigis eluvaldkondades alates kaupade ja teenuste hindadest ning lõpetades palkade kasvuga“ ning „Äkiliste hinnatõusude lõpule aitab kaasa aktiivne turujärelevalve, mis välistab kartellid. Suuremal turul toimiv tugevam konkurents raskendab monopolide teket ning paljud kaubad on tänu sellele saadaval õiglase hinnaga“ ning ärgem unustage: „ELi eelarvest hakkab Eesti saama raha eelkõige põllumajanduse toetamiseks, ääremaade, infrastruktuuri ning maaelu arendamiseks.“
Tuletame meelde, et Euroopa Liiduga liitumise eel avati ja suleti Eestis pidevalt mingisuguseid peatükke. Kord juhtus nii, et samaaegselt suleti koguni 4 peatükki – see oli suur pidupäev. Kõik riigid kiitsid meid, surusid kätt, patsutasid õlale ja Eesti lipp lehvis uhkemalt kui kunagi varem.
Kokku oli peatükke 31 ja need sisaldasid endas rohkem kui 83 000 õiguslikku dokumenti: määruseid, käskkirju, regulatsioone, kohustusi jne. Peatüki sulgemine tähendas alati seda, et Eesti aktsepteerib kuulekalt ja suuremas osas vastu vaidlemata Euroopa Liitu astumise tingimusi, nullides ära oma senised normaalsed terve mõistusega tehtud seadused.
Peatükid puudutasid bürokraatiat, põllumajandust, kalandust, energeetikat, töötajate ja kapitali liikumisvabadust, majandus-, raha-, transpordi- , konkurentsi-, välis- ja sisepoliitikat, haridust, kultuuri ning palju-palju muud.
Teadjamad räägivad, et olemas on ka peatükk nr. 32, mis on salajane. Väidevalt kannab see pealkirja: „Suveräänse riigi likvideerimine“ ning sisaldab endas Jean Monnet filosoofiat ja põhiteese.
Kes on see salapärane Jean Monnet?
Tegemist on mehega, keda peetakse Euroopa Liidu isaks, nn „Euroopa Projekti“ ideoloogia rajajaks. Eestikeelne Wikipedia kirjutab sellest mehest järgmiselt :
„Jean Omer Marie Gabriel Monnet (9. november 1888 – 16. märts 1979) oli prantsuse poliitik ja ärimees. Monnet oli tuntud konjakitööstur ning huvitus äärmiselt aktiivselt Euroopa majanduse integreerimisest. Juba Esimese maailmasõja ajal koordineeris ta Antandi riikide vahelist majanduskoostööd ning valiti 1919 Rahvasteliidu aseesimeheks. Teise maailmasõja ajal arendas ta majanduskoostööd USA-s ning naasis hiljem kodumaale, töötades aastaid valitsuse nõunikuna. Tema initsiatiivil loodi 1950. aastal Euroopa Söe- ja Teraseühendus, mis oli Euroopa Liidu eelkäijaks.“
Kuulsaks on saanud Jean Monnet kiri sõbrale, mis kannab daatumit 30. aprill 1952. a (eestikeelne tõlge originaalversiooni järgselt):
‘Europe’s nations should be guided towards the super-state without their people understanding what is happening. This can be accomplished by successive steps, each disguised as having an economic purpose, but which will eventually and irreversibly lead to federation.’
„Euroopa rahvaid tuleb juhtida super-riigi suunas nõnda, et inimesed ise ei taipa, mis toimumas on. Seda on võimalik saavutada sammhaaval liikudes, maskeerides igat sammu majandusliku vajalikkusega, mis viib lõpuks ja pöördumatult föderatsioonini.“
Miks on vaja inimesi salaja kuhugi juhtida? Kas on mingid kurjad plaanid? Et Euroopa Liidu tänased tipp-poliitikud pole 33 aastat tagasi surnud Jean Monnet’d unustanud, on selgesti näha Euroopa komisjoni esimehe Barroso ja meie oma Ansipi viimaste nädalate sõnavõttudest:
12. septembril 2012: Euroopa Liit peab majanduslikust ja poliitilisest kriisist väljumiseks arenema «rahvusriikide föderatsiooniks», ütles Euroopa Komisjoni president José Manuel Barroso täna.
Barroso sõnul on EL-i «poliitilisel silmapiiril» teatud mõttes «Euroopa Ühendriigid» ning ta toonitas, et on vaja «jagada suveräänsust sellisel viisil, et iga riik ja iga kodanik saab oma saatust paremini kontrollida». Barroso lisas, et föderatsiooni loomine nõuaks EL-i liikmesriikidelt «lõpuks uut lepet».
13. septembril 2012: Ansip: «Kindlasti selline föderaliseerumine on Eesti huvides. Kõik peavad oma riigi rahanduse korras hoidma, kõik teavad kehtestatud reegleid. /…/ Sellise rahvusriikide õiguste piiramisega oleme meie kindlasti nõus,» lausus peaminister. Küsimus, kas need lepped on nii kaalukad, et Eestil oleks vaja referendumil uuesti rahva arvamust küsida, see on peaministri sõnul diskussiooni objekt.
TULEKUL ON UUS RAHAREFORM, SEST EURO ON VAID AJUTINE VALUUTA
Euroraha loodi vaid ühel eesmärgil: Rahvusriikide valuutade likvideerimiseks või endasse imemiseks. Tegemist on nn sammuga Euroopa Föderaliseerumise suunas. Hetkel on euro kasutusele võtnud juba 17 riiki 27-st Euroopa Liidu liikmesriigist. Näiteks Eesti loobus kroonist, Austria šillingist, Belgia frankist, Holland guldenist, Soome margast, Prantsusmaa frankist, Saksamaa margast, Iirimaa naelast, Luksemburg frankist, Portugal eskuudost, Itaalia liirist, Hispaania peseetast, Kreeka drahmist, Sloveenia talaarist, Küpros naelast, Malta liirist ja Slovakkia kroonist.
Uus valuuta, mis pärast EURO kokku kukkumist (või kukutamist) kasutusele võetakse, on nn SmartMoney (Nutiraha) ehk täielikult elektrooniline valuuta. Lõpp tehakse igasugusele sularahaga arveldamisele. Esirinnas on Itaalia, kes juba 1. jaanuarist 2013 keelab ära sularahatehingud, mis on suuremad kui 50 eurot. Ja ilmselt juba järgmise aasta teises kvartalis karmistatakse seda seadust veelgi: lubatakse ainult kuni 5 euroseid sularahatehinguid.
MIKS EESTI RIIK OMA RAHVAST EI HOOLI?
Taustsüsteemi teadmata jääb Eesti poliitikutest ja uudistest tihti mulje, et meid valitsevad kas purulollid või reaalsustaju kaotanud inimesed, sest miks muidu võtavad nad vastu nii inimvaenulikke seadusi ja räägivad telekas kui raadios süüdimatu ilmega jaburusi?
Tegelikult läheb kõik plaanide kohaselt. Jean Monnet plaanide kohaselt. Eesti Vabariik on kaaperdatud, seda juhivad marionetid, kes esindavad Jean Monnet ideesid, mitte Eesti rahvast.
Paari aasta pärast alustatakse Euroopas inimeste kiibistamist. See lihtsustab elektroonilise raha kasutamist, sest pangakaarte ega isikutunnistust pole siis enam vaja kaasas kanda. Ennekõike aga tähendab see seda, et lõpuks ometi saab inimene võrdseks kasside ja koertega, sest meil kõigil on siis ühesugune kiip.
Seda ei osanud isegi Gustav Suits ette näha.

Allikas: http://blog.kaitseomatervist.ee/valitsus-ise-kavandab-eesti-vabariigi-likvideerimist/

8 kommentaari:

Anonüümne 2. oktoober 2012, kell 19:54  

"Neile,kes soovivad mind aidata,jumal aidaku teid edaspidi. Neile,kes ei taha millestki aru saada. Teie saate olema osa uuest maailmakorrast ja kõik,mis teiega juhtuma saab olete te ise ära teeninud enda ükskõiksusega":
William Cooper!


Järjest enam rahvas saab aru,et Konföderatiivne euroopa tähendab meile teada oleva euroopa lõppu. Terves EL on rahutused ja rahuolematus võimuga. Eriti innukalt vaikib sellest Eesti meedia.
EL salajane eesmärk on hävitada keskklass ja asendada see kuuleka orja klassiga,kes kõik saavad olema uue sotsialistliku maailmakorra osa,kas nad soovivad seda või ei.
Mina ei taha elada maailmas,kus mulle dikteerib "Suur vend" kuidas ma pean elama. Sellepärast ma korrutan iga päev endale:

Maha suur vend
Maha suur vend
Maha suur vend
Maha suur vend
Maha suur vend


Matti Ilves 2. oktoober 2012, kell 20:07  

Tänan teid asjaliku kommentaari eest!

Anonüümne 2. oktoober 2012, kell 20:40  

Aga kui nüüd mõelda, siis eliidil on meist mitu käiku etepoole arvestatud. Kui nüüd inimesi ärkab ja nähakse tegelikkust, millele järgneb mäss või rahutused, kas see justkui ei olekski neil plaanides? Ässitatakse inimesi üles, milledel võivad olla ettearvamatud tagajärjed. Streigid kui sellised on kaheteraga mõõgad. Üheltpoolt nagu oleks (näit. arstidel) õigus nõuda palkasid ja vähem töökoormust, teiselt poolt kannatab selle all ikkagi rahvas väheneva teenuse, arstiabi kättesaadavuse, kallineva teenushindadega ja isegi arstid ise, kes sunnitakse streiki kollektiivselt kaasa tegema. Kui me vaatame massimeedia kanaleid, nagu delfi, epl, postimees jne, siis seal on pidevalt formuleeritud pealkirjad selliselt, et tekitada inimestes vaenu või viha. Mida muud me võiks välja lugeda pidevatest riigikogu liikmete palkade teemast jne. Nende palk kokkuvõttes ei olegi oluline, kuna see on köömes kõige muu kõrval. Aga inimestes tekitab see vihapisiku, mis nagu peaks midagi õhutama. Tundub et eliit tahab korraldada suurt SÕDA ja see nn. kriis ongi selleks formuleeritud. Põhjus võib olla selles, et domineeriva Lääne eliidi mõjuvõim hakkab kahanema idast tuleva (Hiina, Venemaa, Jaapan, India jt Aasiariigid, Lõuna-Ameerika) jõu ees. Selleks üritatakse kaardid ümber paisata läbimõeldud kombinatsioonidega. Nii et tasub olla küsiv kõige suhtes:-)

Metsamati

Matti Ilves 2. oktoober 2012, kell 21:48  

Ei tea, kas nad nii targad on? Mulle tundub, et nad ei provotseeri midagi, vaid pigem proovivad oma eesmärke saavutada kõikehõlmava propagandaga. Nii kui märkisite, meditsiinitöötajate vastu vihavaenu õhutamisega, lõpuks võib streik sumbuda ja saavutamata jääb meditsiini ümberkorraldus kui üks põhiline nõue.
Suur sõda võib tulla vaid siis, kui rahvas üldiselt vaesub inflatsiooni tulemusena ja ehk lõpuks ärkavad ka eestlased.

Anonüümne 3. oktoober 2012, kell 09:23  

Eliidi mõttekäikudest arusaamiseks mõistke nende filosoofiat,mis on puhas Luciferi doktriin. Kes googeldada ja Youtubi viitsib vaadata leiab üsna kähku,mis see endast kujutab. Samuti,miks paljud mõjukad nagu meie Siim Kallas(Simeon Goldstein) on salaühingute liikmed.
Üks võimalus end harida nende elu filosoofia üle on ka läbi kuulata Willaim Cooperi raadioseeriate sari:
Mystery Babylon (44 osa pikk).


Kuid eesti juurde tulles veel....
Kogu riigis valitseb õhkkond,mis meenutab Prantsuse revolutsiooni või 1917.a riigipöörde eelset aega venemaal. Ka siis nagu ka praegu müüsid paljud end sotsialistidele kätte,kes kasu ahnuses ja kes puhtalt selletõttu,et lasi end lollitada asjadesse,millest polnud ta õrna aimu. Nii nagu juhtus 1776,1917 ja 1940.a eestis. Peale Sotsialistide võimule tulemist, mõrvati,vangistati või tapeti need,kes olid aidanud vana süsteemi lammutada. Ehk neid kasutati julmalt ära.
Sama moodi saab olema ilmselt ka praeguse valitsuega,kes on lasknud end neomarxistidel ajuloputada utoopilisest euroopa konföderatsioonist. Hiljem,kui kogu süsteem on paigas vabanetakse üleliigsetest kaasajooksikutest.
Siinkohal ma väga tahaks,et ma eksin tuleviku osas aga tundub,et asi liigub kontrollimatus suunas..

Tasub ka seda lugeda:
http://www.postimees.ee/993160/veidemann-oleme-pankade-orjad

Anonüümne 3. oktoober 2012, kell 14:43  

Ei tasu vaenlast alahinnata! Just arvan, et kes iganes, seda jama korraldab ja plaanivad on väga targad, hea analüüsivõimega ning mis kõige olulisem, neil on ligipääs läbi aastatuhandete kogunenud tarkustele-kogemustele, kuidas inimesi valitseda ja suunata sinna kuhu vaja. Kuidas muidu inimesed käituvad, nagu lambad? Kuidas muidu saadakse inimesed massilisse mobilsatsiooni, kuigi vähesed sealt eluga välja tulevad? Keegi ei soovi sõtta minna ja seal kõngeda. Nad on meist arusaamistega kõvasti ees pool! Mõned üksikud võibolla võivad nende tänastest meetoditest midagi teada. Näiteks ei ole sõda enam konventsionaalne, nagu IIMS. Nüüd neil on käes ilmastikurelvad, nagu HAARP. Kui vaja kellegist lahti saada, siis väike maavärin, tsunami ja üleujutus ja pärast ütelda "ups" : "inimkond on süüdi kliima muutustes". Ja sellest sõjalisest tegevusest veel rikastuda tuues põhjuse-tagajärjele "lahendi" maksustada õhku CO kvootide või mis iganes väljamõeldisega. Täpselt samuti nagu IIMS-a osad pooled (nagu USA) teenisid hiiglasuuri kasumeid (Uncle Sam ja Saksamaa "abistamine").

Mm

Matti Ilves 4. oktoober 2012, kell 20:48  

Mis siis ikka, anname alla ja paneme pilld kotti.
Miks me sajata kobiseme, kui nad nii võimsad ja targad on?
Ajalugu on aga näidanud, et kõik nende suurprojektid on egaõnnestunud, sest vastas seisavad loomulikud jõud, rahvad ja rahvused.

Anonüümne 10. oktoober 2012, kell 00:32  

Alles oli aeg, kui ei tohtinud midagi kobiseda..
Osutasin rohkem laiemale probleemile, et eliit ei saaks valitseda, kui ei leiduks egoiste, kes nende käske täidaks. Paraku leidub Hitlerjugendeid, kes rahvustele oma suuna peale suruvad. Arvestades milline on propagandatase võrreldes 50a taguse ajaga, siis võiks karta et pooletoobiseid on hulgi rohkem, millise asjaoluga arvestades on lihtsam korraldada üks megakriis, millel loomulikult jälle mingisugused omad ajalooliseld järellained. Võibolla me ei hooma nende suurprojektide piire. Kipun arvama, et valitsevates kihtides on samad vanad suguvõsad, kes vajalikul perioodil korraldavad endile kasulikke manöövreid. IIMS pani aluse Euroopa Liidule. Maailm on muutunud globaalseks börsi maksusüsteemiks. Maailm on mähitud tugevatesse organisatsioonidesse (OECD, IMF, WTO, ÜRO, jne), see justkui näitaks, et paljugi eesmärkidest on juba realiseerunud. Meiesuguste kobisemine ei lähe neile enam korda, kuna nad on praktiliselt kõikvõimsad. Alati leidub miljard hiinlast või juhmi eurooplast, kes töö ära teevad! Rahvuslik vastuseis ongi lihtsalt selle jama ära kannatamine, leppimine alatise vähesega ning võitlemine oma leivapalukese eest:-), sel ajal kui eliit sööb kooki koos šampusega.

Mm



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP