RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 30. oktoober 2012

VEIKO RÄMMEL: KARTELLIVÕIMU TEGEVUS VIIB PARATAMATULT PLAHVATUSENI - HÄDA TULEB!

Mina julgen väita, et kui 100% ühiskonnast on tervik, siis 20-30% julgeb vastu hakata ja teab lahendusi ning pakub neid, ainult keegi ei kuula.
10%, kellel on võimalusi kasutab neid ja põgeneb siit hädaorust. 3-5% naudib heaolu, mida annab "eliidi" (poliitilise muidugi) hulka kuulumine. Ülejäänud rahvas on aga muudetud zombideks, kes vaikselt kannatab. Mhh, kannatab küll, aga kuniks? Seni kuni vaikselt välja sureb. Siis lahkub siit ka meie nõukogulik eliit või veab sisse moslemeid ja neegreid. Kellegi turjal peab ju saama vegeteerida. 
Süsteem on niivõrd tsementeerinud oma rahvavaenuliku võimu, kasutades nii legitiimseid (seaduslikke) meetodeid, kui ka ebaseaduslikke, et paistab võimatu midagi muuta ja tänases seisus võib muutust loota vaid idealist või naiivitar. Vist olen selline ja loodan edasi, tehes selleks ka kõik, mis minust sõltub, võideldes.
Ansipi lahkumist nõuab internetis juba peaaegu 10000 inimest, oma suhtumist näidatakse demonstratsioonidega reformikommunistide peakontori ees, aga ei õhkagi. Ansip isegi ei köhata. Kõik teavad, reformikommunistlik partei on maffia, kus pestakse musta raha. Prokuratuur laiutab vaid käsi: "süütõendeid ei jätku!" Muidugi mitte, kui tööd ei tee.
Meil saab minna paremuse poole vaid siis, kui reformikommunistlik valitsus koos oma käsilastega (IRL, SOTSID, KE) koheselt lahkub. Kui tahame muutust paremuse poole tuleb seekord plats tõeliselt puhtaks lüüa ja seda ausate juriidiliste toimingutega - kohtuga.
On vaja erakorralisi valimisi OTSEVALIMISTE printsiibil, siis ja ainult siis saab midagi muutuda.
Ma ei tahaks olla prohvet, kes häda ennustab. Paraku, kui asi nii jätkub, siis häda tuleb, varem või hiljem tuleb mäss, vastuhakk võimule.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP