RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. detsember 2012

KAHTLANE AFÄÄR: biotehnoloogia peletis Monsanto saab tohutu abipaketi!

Pärast miljonite dollarite kulutamist ajaloolise California eelnõu 37 eiramiseks, mis näeb ette geneetiliselt muundatud organismide märgistamise, saab biotehnoloogia peletis Monsanto nüüd mitme miljoni dollarilise abipaketi, katmaks kahjusid, mida nad on Euroopas kannatanud.

Pärast kümnete miljonite dollarite kulutamist ajaloolise California eelnõu 37 eiramiseks, mis näeb ette geneetiliselt muundatud organismide (GMO-de) märgistamise poodides, saab biotehnoloogia peletis Monsanto nüüd mitme miljoni dollarilise abipaketi Euroopa rekonstruktsiooni ja arengu pangalt (EBRD-lt), Londonis paiknevalt finantskontsernilt, mis on seotud Maailmapanga ja Rahvusvahelise Valuutafondiga (IMF-iga), katmaks arvukaid rahalisi kahjusid, mida see paheline korporatsioon on Euroopas kannatanud.
Selle šokeeriva uudise tegi meile teatavaks Bostonis asuv Next News Network ning jutusaate juht ja tervise propageerija Robert Scott Bell, keda intervjueeriti hiljuti telekanali uudistesaates WHDT World News. Kuna kõikjal Euroopas on avalikkuse vastuseis GMO-de kasutamisele olnud meeletult suur, pole paljud sealsed talunikud ja toidukontsernid nähtavasti suutnud kinni pidada oma lepingulistest kohustustest Monsantoga, mis on omakorda ajendanud EBRD keskpanga käsuandjaid vahele astuma ja kasutama Ameerika maksumaksjate dollareid, et maksta hiigelettevõttele kinni nende tulutute lepingute tekitatud kahju.

Kogu see jant on iiveldama ajav kordus 2008. aastal niinimetatud "liiga suur, et kõrbeda" määratlusega suurfirmadele jagatud riiklikest abipakettidest, mille algatamise põhjuseks oli kõrge riskitasemega hüpoteeklaenude kokkuvarisemine, mis omakorda aitas vallanduda Ameerika Ühendriikide ligi viimase saja aasta suurimal majanduslikul tagasilöögil.
Täpselt niisamuti nagu nende suurte pankade puhul, mis olid vastutavad eluasemekriisi põhjustamise ja majanduskrahhi eest, saab ka Monsanto – kelle olemasolu kui selline tugineb avalikkuse teadmatusel firma toodete lisamisest toiduainetesse – oma võlad kustutatud maksumaksjate rahaga, olgugi et enamik inimesi ei kiida heaks märgistamata GMO-de lisamist toiduainete hulka.
"Monsantole kuulub ilmselgelt soodne positsioon," selgitas Bostonis asuva WHDT World Newsi reporter Gary Franchi hiljutise uudistüki ajal, mille teemaks olid Monsanto, GMO-d, California eelnõu 37 ja suurfirmade võlgadest vabastamise olukord Euroopa Liidus. "Monsanto võib kulutada ligikaudu 40 miljonit dollarit, et eirata Californias kehtestatud märgistamata GMO-de müümise keeldu, ning ühtlasi saada sama suur summa Ameerika maksumaksjate rahastatud Euroopa abipaketist, mis tasakaalustab firma jaoks teispool ookeani GMO-dele kehtestatud keelu põhjustatud kulu."
Tervet 18:29 minuti pikkust uudistükki on võimalik vaadata lehel: http://youtu.be/crEn6rydef0
Monsanto pankrotistuks, kui poleks valitsuse heakskiidetud salatsemist ja suurfirmade võlgade kinnimaksmist
Nende hiljutiste uudiste juures pole kõige häirivam isegi mitte see, et Monsanto on ilmselgelt leidnud endale mugava koha rahvusvaheliste korporatsioonide kategoorias "liiga suur, et kõrbeda", vaid hoopis see, et Monsanto olemasolu kui selline tugineb nii salatsemisele kui ka sunduslikule subsideerimisele, milleks kasutatakse ka neilt inimestelt varastatud raha, kes isegi ei toeta GMO-sid.
Euroopa seisukohast on avalikkuse valdav enamus selgelt GMO-de vastu, kuid sellest hoolimata kasutatakse maksumaksja raha Monsanto sealsete äriettevõtete toetamiseks.
Kuna Euroopa rekonstruktsiooni ja arengu pank EBRD on otseselt seotud erakätes oleva ja iseseisvalt tegutseva Ameerika Ühendriikide Föderaalreserviga, pole üllatav ka see, et ameeriklaste raha suunatakse üle ookeani Monsanto laia haarde säilitamiseks sealses põllumajandustööstuses. Kuigi enam kui 90% ameeriklastest ei kiida heaks märgistamata GMO-de müüki, mis on aga ainus Monsanto ärimudel Ühendriikides, pressitakse Ameerika maksumaksjatelt jätkuvalt raha välja, et firmat võlavabana hoida.
See tõestab muidugi seda, et Monsanto pole liiga suur läbikõrbemiseks, vaid pigem liiga suur eluspüsimiseks, nagu ka liiga paheline selleks, et püsida toimivana täiesti läbipaistvas ja ausalt tegutsevas ärimudelis. Teisisõnu on Monsanto jaoks ainuke viis ka edaspidi miljardeid dollareid kasumit teenida vaid lõputute valede levitamise, teaduslike uuringute manipuleerimise ja saladuskatte all tegutsemise abil, hoides sealjuures avalikkust teadmatuses Monsanto geneetiliste jõleduste olemasolust nende toiduainetes.
"Inimesed, kes avastavad, et nende toitu on geneetiliselt muudetud ... otsustavad selle toidu ostmise kahjuks," selgitas Bell kõnealust küsimust intervjuu käigus. "Juba ainuüksi see teadmine, et toiduainetes on Monsanto tooteid, veenab inimesi neid mitte ostma. Monsanto teab ilmselgelt, et neil tuleb enda huvides takistada seda rahva teavitamise kampaaniat, mille nimel nii paljud inimesed Californias tuliselt võitlesid."
Tervet intervjuud Robert Scott Belliga on võimalik vaadata lehel: http://youtu.be/crEn6rydef0
Selle hulluse peatamine jääb rahva enda õlule
Lõputute rahaliste vahendite abil, mida toetavad võltsid dekreedirahad, jätkavad Euroopa rekonstruktsiooni ja arengu pank, Ühendriikide erapankade konsortsium,  Maailmapank ning kogu ülejäänud ülemaailmne panganduskartell oma käsilaste, kaasa arvatud Monsanto aitamist turu läbipaistvuse ja rahva tervise arvelt. Rahva ainuke viis nende peatamiseks on ühineda ja kukutada nii demokraatide kui ka vabariiklaste valitsev klass, mis jätkab selle alatu süsteemi edendamist, mille abil taotakse kinni korrumpeerunud suurfirmade võlgu monopolilaadse dekreedirahaga.

Sellest ebaõiglasest süsteemist jagu saamise kohta võib lisa lugeda järgneval lehel: http://www.naturalnews.com/037508_rigged_awakening_consciousness.html

Artikli allikate hulka kuuluvad:
http://youtu.be/crEn6rydef0
http://www.cornucopia.org
http://www.naturalnews.com/036450_GMO_food_labels_petition.htm

Allikas: SIIN

1 kommentaari:

Anonüümne 29. märts 2015, kell 18:07  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP