RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. veebruar 2013

ANTI POOLAMETS KIRJUTAB FACE BOOK´IS

Üllatus, ka Eesti eurosaadiku suust võib mõistlikku juttu tulla! Kardetavasti kiidavad Ojulandi parteikaaslased uue immigrantide-keskpanga kiiresti heaks...--- Seekord lausa Suurim ning tähtsaim muudatus on ühise asüülitaotlejate jaotussüsteemi loomine, mille kohaselt tahetakse hakata liikmesriikide vahel asüülitaotlejaid proportsionaalselt jagama. Selline stsenaarium oleks Eestile äärmiselt kahjulik ning suurendaks meile sisserändavate immigrantide arvu hüppeliselt. Euroopa ei ole kummipall, mida võib puhuda nii kaua, kuni see lõhkeb. http://ohtuleht.ee/509234

Põgeniku mõiste on nii laiaks venitatud, et sisuliselt võivad kõikide Aafrika riikide elanikud öelda, et neid kiusatakse taga, sest valitsusvõim pole demokraatlik. Seega võiks 1 miljard inimest teoreetiliselt koputada Suurbritannia uksele nende kriteeriumite järgi. Sisuliselt on tegu siiski parema elu otsingutega, kus paljud tahaksid lihtsalt paremat töökohta ja palka, ent saavad hoopis sotsiaalabi peale, mille maksavad kinni kohalikud üha rängemate maksude ja 1 lapse poliitikaga. Ehk Piibliuurijad jääksid siin hätta teispoolsuses ootava paradiisi kirjeldamisega. Siinpoolsuses on see inimkaubanduse aktiivi ja kehva valitsusega riikidest tulnute jaoks olemas: Euroopa, kus saab teoks muinasjutt "lauake kata end".
_________________
Pagulaste-asüülitaotlejate "õigustest" lugege SIIT.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 11. veebruar 2013, kell 11:16  

Ega siis jäägi muud üle, kui hakata eest ära liikukma, Soome ja Rootsi tühjadele põhjaaladele. Ei maksa karta, igal juhul tuleb seal elu inimlikum kui siin nende plaanide teostumisel.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP