RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. märts 2013

Aeg avada silmad

Kui rahvuslased enne euroreferendiumit 2003 hoiatasid, et euroliit pole midagi muud kosmeetilise muutuse läbi teinud järjekordse kommunismi impeeriumi ehituskatse, kus väikerahvaste huvid kägistatakse, siis nimetati seda liberaalide ja sotside poolt rahvusromantiliseks paranoiaks. Ometi oli juba siis saadaval hulgaliselt dokumente, mis seda ehituskatset kinnitasid.
Mõistagi on modernse eurokommunismi arusaamad mõneti erinevad Lenini kontseptsioonist, sest agressiivse proletariaadi dikatatuuri asemel(reaalis oli see judeoeliidi poolne kohati lausterrori ja sõja abil omale võimu kindlustamine), mille kohale viimiseks polnud tähtsad riigipiirid ega ka rahu vaid sobis revolutsioon, on eurokommunismi töövahendiks majanduslikud sanktsioonid, kohaliku vasakliberaalse eliidi äraost kui ka majandusvõimu saavutamine läbi kohaliku pangandussüsteemi ja rahanduse enesele allutamise. Kuigi ka siin leitakse, et vajandusel võib vaja minna sõjalist sekkumist.
Kommunism tuleb sõnast kommuun või ühte liidetud ja omab mitu erinevat alaliiki, mille eesmärk on üks: likvideerida rahvused, nende enesemääramine, luua multikulti ühiskond, maailmariik või kooslus, mida rahvuslikel huvidel oleks võimatu lagundada ja seeläbi võimueliidile ohtu kujutada.
Mõistagi juhiks seda kõike “väljavalitute grupp,” kellel eelmiste bolševistlike(tuleb sõnast bolše: suurem) katsetuste kohaselt(alates varakristluse ümberkujundamisest, Müncheni mässust, Vene revolutsioonist või Eurooliidu mahhinatsioonidest)on siioni päritolu võimu huvidega meeste hõng olnud.
Maailma valitsemise idee ei olnud tegev mitte Adolf Hitleril, nagu meile väidetakse vaid see idee tuleb just nimelt kommunistide sulest. Vabalt kontrollitav fakt.
Et oma ideid massile vastuvõetavaks teha on terved raamatukogud täis pööblile mõeldud ilusat vendluse, sallivuse rikkast ja vaesuseta ühiskondadest kõnelevaid manifeste, pamflette ja raamatuid, mis peaks igat lolli kommunismi headuses veenma.
Üks analoogne tuleb meile Euroopa Liidu parlamendist, mis ei tohiks jätta selgusetuks selle võõrvõimu tegelikke motiive. Seda enam, et seda propageerib mees, kes peaks seal seisma meie rahvuslike huvide eest ehk Indreks Tarandi kodulehelt.
Aeg avada silmad ja mõista, et euroliidu ja tema mahitajate näol pole tegu millegi muuga kui meie rahvalt iseotsustusõiguse äravõtmisega ning järjekordse üksiku eliidi huve täitva impeeriumi loomiskatsega.
maskid langenud17

Allikas: http://www.tarand.ee/viited/euroopa-manifest/
Kes see paranoiline oli?

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 5. märts 2013, kell 14:09  

GOG (Khazar jews) & MAGOG (China)politeconomical union
http://www.youtube.com/watch?v=C6Snu1XfcBc&NR=1&feature=endscreen

http://www.henrymakow.com/000275.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP