RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. märts 2013

Eurooplased põgenevad immigrantide eest Eestisse

Üha enam eurooplasi põgenevad oma kodumaalt Eestisse, et pääseda pealetungivate immigrantide eest. Äsja saabus Eestisse perekond Saksamaalt, sest nede kodukohas koolis on juba üle poole õpilastest mittesakslased. Siia tullakse ka muudest Euroopa riikidest, sest siin on veel säilinud tükike algsest Euroopast koos põliseurooplastega. No vähemalt suhteliselt hästi säilinud. Kuid kauaks sedagi enam on? EL-i ja kogu maailma "valitsejate" eesmärgiks on muu, multikultuurne paabel. Kummaline on, et loomaliikide puhtust hoitakse ja tõuloomad on enam hinnas kui "krantsid". Hävimisohus loomad on Punases Raamatus ja neile luuakse reservuaate. Kuid hävimisohus rahvastele ja rassidele see ei kehti, neid võib takistamatult hävitada. See on lausa kohustulikuks muutunud. Neegrite. asiaatide, latiinode jt rahvuslik uhkus ja moslemite eripära (ehk teiste vihkamine ja enda pealesurumine) on lubatud, kuid kui eurooplane või teine valge midagi enda kaitseks teeb ja ütleb, siis on ta kohe nats-juuditapja, rassist, inimsööja ja jumal-teab-kes-veel ja tuleb avalikult risti lüüa! Kes on sellise valge rassi genotsiidi poliitika taga? See mis toimub valge rassiga on hullem kui oli holokaust! Meid tapetakse-suretatakse välja omas kodus ja süstemaatiliselt ja abi ei ole kusagilt tulemas...
Siia võiks lisada ka ühe Eestisse abiellunud sakslase mõtteid Eestist ja eestlastest:
"Stefanile meeldib Peedul (ja Eestis üldse) see, et loodus on lähedal ja inimesed tunnevad kõik üksteist. Eesti elus kritiseerib ta liberaalset majandust. Nii väikese asustustiheduse juures ei anna turu iseregulatsioon efekti." Mis on ka igale mõtlevale eestlasele ammu juba selgeks saanud!
"Sakslasliku otsekohesusega nõuab ta teavet ja vastutust ka kõrgemalt poolt. Ta märkab, et eestlased on viletsates olukordades liiga leplikud ja vaiksed."
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

3 kommentaari:

Anonüümne 12. märts 2013, kell 10:59  

Tulge jah kõik siia. Seda oligi arvata, et kohalikele tekitatakse võlasilmus, kupatatakse välismaale ja tekitatakse ruumi põgenejatele.

Nagu see sakslane midagi paremat oleks. Tühine emigrant ja immigrant.

Tõin ammu välja et piiridele tuleks paigaldada teslad ja laserautomaadid. Venkudel juba nõuka ajast hiina piiril laserrelvad. Meiesugused aga võtavad kõik avasüli vastu, peaasi et sakslased. Pugejalik värk.

Olev Vallimaa 12. märts 2013, kell 14:02  

Parem juba sakslane kui mingi tibla, sest neid rahvuseta isendeid meil näiteks Lasnamäel lausa jalaga segada.

Anonüümne 12. märts 2013, kell 16:29  

Sakslasel on lihtne Eestis hakkama saada, sest balti-saksa kultuur, ka eesti keele saab selgeks, sest osa väljendeid eesti ja saksa keeles samad.
Mis puutub nendesse haritud füüsikutesse üleüldse, siis välismaal üldiselt vahetavad õppejõud tihtipeale ülikooli, seoses sellega ka elukohta, isegi riiki. See ei ole nii nagu Eestis, et nt. pr Lauristin töötab ühe ja sama koha peal pensionini ning üle selle.
On tore, et nad Eestisse tulevad ja Eestist oma maailmapilti omavad ning seda ka kusagil teistelegi jagavad.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP