RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. märts 2013

Kaastundeavaldus ametnike omavoli ohvri isale

                                   RAHVUSLASTE TALLINNA KLUBI


Südamlik kaastunne Rahvuslaste Tallinna Klubi liikmele, suurpere isa Heiki Treierile, keda tabas ööl vastu pühapäeva, 3. märtsi 2013 ränk kaotus - ametnike omavoli ja hoolimatuse tõttu suri ta pooleteistaastane tütar Tiina Treier.
Sünnitusmajast 2011. aasta juuni lõpul emalt kolmepäevasena röövitud Tiina Treier eraldati toona nii vanematest kui õdedest-vendadest vähimagi seadusliku aluseta. Riigikohus tunnistas 2012. aasta novembris selle sammu küll õiguslikult vääraks, kuid Lasnamäe linnaosavalitsus lihtsalt eiras riigikohtu otsust ning jättis Tiina Treieri endiselt lastekodusse. Kui isa Heiki 5. detsembril 2012 oma pisitütre koju tõi, siis viisid linnaametnikud viimase pettuse ja jõuga uuesti lastekodusse. Sealse "hoolitsuse" tagajärjel oli Tiina Treier alailma haige, kuni viimaks ei pidanudki enam sellisele "hoolitsusele" vastu...
Heiki! Oleme mõttes sinuga. Hoiame sulle pöialt ja katsume anda ka oma panuse, et su kohtusaaga võimalikult ruttu võidukalt lõpeks ja saaksid sult ebaõiglaselt ja ebaseaduslikult äravõetud lapsed tagasi.
Rahvuslaste Tallinna Klubi nimel:
TÕNU KALVET

Allikas: http://www.rahvuslasteklubi.org/tallinn/

2 kommentaari:

Anonüümne 12. september 2013, kell 22:20  

Lapsest on muidugi kahju aga kindlasti on tal seal parem,kus ta nyyd on,kui olnux selles "suurperes",mille isa,kui niisugune,ei käi töölgi,et oma perele ylalpidamist teenida. Andku Jumal ja Kurat mulle mu kriitiline märkus andex,inimesed seda niikuinii ei tee.

Unknown 11. august 2014, kell 14:49  

Olin sel ajal ise lastekodus juhatajana tööl kui nende lapsed sinna toodi. Ma ei saa anda sulle kommentaare, kuid nende laste huvides oli vägagi kodust kiiremas korras ära saada. lapsed olid enne seda tihti haiglas erinevate vigastustega. Armastusest ja hoolimisest selles peres ei saa juttu olla. Oli igasuguseid väärkohtlemise tunnuseid."
58 mins · Like
Kalmer Piiskop "Kõige pisem laps võeti ära kohe peale sündi. Ta oli enneaegne ja alakaaluline, sest lapse ema ei hoidnud oma tervist ehk siis suitsetas ja jõi. Laps suri aasatsena lastekodus, sest ta oli nii tugeva sünnikahjustusega. Käisin ise seda last kui ta oli 1 kuuna ta vanema vennaga imikute keskuses vaatamas. tegemist oli sügava puudega lapsega."



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP