RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. märts 2013

Lugeja, haara teadmisterelv!

Hea lugeja!

Sa hoiad käes murrangulise aja murrangulist väljaannet. Kui oled ärksa meelega, teotahteline ja eestimeelne, siis leiad ajalehe „Rahvuslik Teataja“ lehekülgedelt kindlasti nii mõndagi lugemisväärset. Teisisõnu: oled „samal lainepikkusel“. Tänapäeval, mil tõeliselt eestimeelseid väljaandeid üha vähemaks jääb, polegi teiste „samal lainepikkusel olijate“ leidmine vähetähtis. „Rahvuslik Teataja“ on lahutamatult seotud relva, täpsemalt TEADMISTERELVA mõistega.Sest on ju selle ajalehe väljaandjaks Rahvuslaste Tallinna Klubi – organisatsioon, kelle üheks olulisemaks eesmärgiks on varustada teadmisterelvaga nii oma liikmeid kui ka võimalikult palju teisi.

„Teadmistega relvastatud inimene on kaasaja maailmas tugevam kui teadmistega relvastamata inimene. Mida paremini on inimene teadmistega relvastatud ja mida taiplikum ta on, seda rakem on temaga manipuleerida. Ja vastupidi, mida rumalam ja taipamatum on inimene, seda kergem on temaga manipuleerida,“ ütlesin 28.märtsil 2010 Tartu ülikooli aulas, 14. Langenud Vabadusvõitleja päeva aulakonverentsil peetud ettekandes „Rahvuslaste Tallinna Klubi kui Rävala rahvuslaste varustaja teadmisterelvaga“.
„Rahvuslik Teataja“ püüab lugejale pakkuda teavet, mida muu ajakirjandus kas pisendab, moonutab või koguni maha vaikib. Meie nimetame asju nende õige nimega. „Eesti vajab ausat, erapooletut, rahvuskeskset ajakirjandust!“ ütleb käesoleva lehenumbri 2. leheküljel ilmunud kirjutises Rahvuslaste Tallinna Klubi rajaja – Jaan Hatto. Kui oled ka ise samale äratundmisele jõudnud, hea lugeja, siis hoiad praegu käes õiget, just Sulle loodud teabeallikat. „Ühisele lainepikkusele“ jäämist lootes,

TÕNU KALVET,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
25. juulil 2011. a.
____________________
Nende nn. sünnisõnadega alustas "Rahvuslik Teataja" ilmumist ja on seda nüüdseks teinud pea 2 aastat. Avaldan nüüd siin blogis rea vanemaid, aga ikka veel aktuaalseid selle ajalehe artikleid peatoimetaja Tõnu Kalveti lahkel loal.
Ajalehe viimase numbri tutvustus: http://rahvuslane.blogspot.com/2013/03/rahvuslik-teataja-ilmus-esmakordselt-12.html
Tellige ja lugege ajalehte "Rahvuslik Teataja"!
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 20. märts 2013, kell 19:15  

http://www.hourofthetime.com/bcmp3/1037.mp3
Maailma valitsus "rahus?!"
Bill Cooperi raadiosaade 1997.a ,mis räägib "Suure venna" ohtudest ühiskonnale.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP